Pokaż wyniki od 1 do 10 z 130

Wątek: Pola namiotowe w Bieszczadach

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Dwernik-Zatwarnica-Nasiczne

Dzięki za Wasze odpowiedzi. Chodzi mi jednak o to, aby wyruszyć z bazy w Sękowcu na inne pole namiotowe, tam spędzić noc i następnego dnia wrócić do bazy. To ma być próba plecakowej mobilności i samowystarczalności. Na mapie widzę różne pola namiotowe wzdłuż szosy do Dwerniczka. Można chyba też rozbić namiot koło Terenowej Stacji Edukacji Ekologicznej BdPN w Suchych Rzekach? Trasa nie musi być bardzo ambitna.

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Można chyba też rozbić namiot koło Terenowej Stacji Edukacji Ekologicznej BdPN w Suchych Rzekach?
    Zadzwoniłem tam. Dostałem odpowiedź: nie.

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Andrzej, proponuję wejść przez Suche Rzeki na Przełęcz Orłowicza, dalej przez Wetlińską zejść do Bereh. Tu nocleg na polu namiotowym (tel. (013) 461-06-19; 501-387-003). Co prawda, pole namiotowe czynne do września, jednak myślę, że pani Kapesowa pozwoli bez problemu namiot na jedną noc rozbić. Następnego dnia powrót przez Nasiczne, Dwernik Kamień do Zatwarnicy i Sękowa. Wspaniała trasa. Polecam!
    Pozdrawiam
    Przemek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów