Pokaż wyniki od 1 do 10 z 130

Wątek: Pola namiotowe w Bieszczadach

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Dwernik-Zatwarnica-Nasiczne

Polej, bardzo dziękuję Ci za pomysł. Jak na razie jestem jedynym spośród wrześniowych kimbowiczów z Sękowca, któremu podoba się spanie w namiocie i na dodatek ma chęć wrzucić go na plecy i z nim wędrować. Aby zachęcić innych kimbowiczów do tej trasy, zamieniłbym pole namiotowe w Berehach na Chatkę Puchatka. Wtedy namiot nie byłby potrzebny. Co o tym sądzicie?

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Andrzeju, ja mogę z Tobą iść tą trasą i spać w namiocie, już o tym rozmawialiśmy. Za nic nie odpuszę sobie widoku Ciebie z zestawem sypialnym na grzbiecie jak wchodzisz na wetlińską od strony Suchych Rzek . Ciężar piwa też doliczyłeś do zestawu?

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    zamieniłbym pole namiotowe w Berehach na Chatkę Puchatka. Wtedy namiot nie byłby potrzebny. Co o tym sądzicie?
    Pomysł przedni. Szkoda, że nie mogę być z Wami, pewnie poszedłbym z Tobą Andrzeju. Pomyśl o zachodzie Słońca i wschodzie następnego dnia, obserwowane spod schroniska. To niezapomniane przeżycia!
    Pozdrawiam
    Przemek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów