Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 125

Wątek: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Domyślnie Odp: Nowe forum bieszczadzkie

Pastorku Drogi. Zgadzam się oczywiście z tym co napisałeś i znam dyskusję pomiędzy wami, chociaż nie ma obowiązku czytania. Jednak sam w Bieszczdzie głosiłeś politykę miłości i wybaczenie, nie pisałem o tym, bo normalnie zapomniałem. Zresztą sam przyrównałem Cie o trolla, jak również siebie i Wojtka1121. Ale nie po to przecież, żeby kogokolwiek obrażać. Pozdrawiam i już w tym wątku na temat Lucyny będę milczał.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Myślę, że można jednak podyskutować nie na temat Lucyny, a bardziej ogólnie na temat sposobu dyskusji.

Staram się dyskutować spokojnie, ale przyznaję że parę razy w dyskusji poniosły mnie nerwy, za co przepraszam wszystkich, których to dotknęło.

Na tym forum wcale nie przeszkadzały mi posty Lucyny, wręcz przeciwnie, nadawała temu forum kolorytu

Przeszkadzały mi za to - i to napisze całkiem szczerze - długie i nieprzyjemne dyskusje o historii, na dodatek zupełnie nie związane z Bieszczadami. Te dyskusje mocno mnie w swoim czasie zniechęciły do forum i bardzo dobrze, że już się skończyły.

Myślę że w tej chwili jest tu na forum jest spokojnie - i niech tak zostanie.

Cały czas bardzo żałuję ze z powodu poważnych spraw rodzinnych nie udało mi się przyjechać na KIMB, może w przyszłym roku się uda.

Pozdrowienia

Basia

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

..a ja się dokładam do propozycji wręczenia kropielnicy Pastorowi... tylko coś mi się wydaje, że jak my wyciągniemy 2 litrową to On wyciągnie większą i smaczniejszą.. i aż strach pomyśleć o takiej licytacji.... niech będzie pochwalony... i jego piwniczka też

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Moje zdanie na cały ten temat jest bardzo krótkie-o nieobecnych nie powinno się dyskutować nijak!
    Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Myślę, że można jednak podyskutować nie na temat Lucyny, a bardziej ogólnie na temat sposobu dyskusji..................
    Zgadzam się z poglądem że dalsza dyskusja nie powinna mieć miejsza w sytuacji gdy Lucyna, która była tejże dyskusji znaczącym Uczestnikiem, nie ma możliwości swobodnej wypowiedzi.
    Ponieważ nie jestem zwolennikiem ograniczania dyskusji, zwracam się do Szanownego Admina z prośbą i apelem o przywrócenie Lucynie dostępu edycyjnego, przynajmniej warunkowego lub czasowego o ile w tej sprawie nie zapadły jakieś nieodwracalne decyje!
    Gwoli informacji pozwolę sobie przypomnieć casus Watykanu, gdzie zawsze można apelowac "od decyzji papieża gorzej poinformowanego, do papieża lepiej poinformowanego". Jest to eufemizm opisujący praktykę pozwalającą zmienić każdą decyzję, nawet tą ostateczną!
    Byłoby to zgodne z modną obecnie polityką miłości, którą to politykę rzeczywiście promowałem podczas ostatniego pobytu w Sękowcu (Piskal dzieki za przypomnienie).
    W wypadku niekorzystnego czy też niekontrolowanego rozwoju sytuacji, zawsze można powrócić do metody zimnego wychowu, którą to metodę też kiedyś promowałem.
    Pozdrawiam wszystkich bieszczadników, ze szczególnym uwzglednieniem bieszczadników nieobecnych i kanadyjskich!
    .................................................. ........ + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Noooo to skoro sam Pastor wnioskuje o odblokowanie Lucyny, to ja zapytam się: czy jest ktoś w ogóle, kto chce utrzymania bana dla niej?
    Jeśli nikt się nie zgłosi to chyba sprawa jasna?
    Ale jak wróci to nie wymagajmy od niej tłumaczenia się, bo z czego?Że nie jest wielbłądem ma nam wyjaśnić czy co?Chce z nami być, bo się dobrze czuje z większością to niechaj będzie. A ze wszystkimi się nie musi lubić przecież, ani tym bardziej kochać!
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    (...) zmienić każdą decyzję, nawet tą ostateczną!
    Pozwolę sobie zauważyć, że w niektórych sytuacjach zmiana decyzji leży wyłącznie w kompetencjach Pana Boga. W sprawie Lucyny nie trzeba jednak sięgać aż tak wysoko.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta

Przeszkadzały mi za to - i to napisze całkiem szczerze - długie i nieprzyjemne dyskusje o historii, na dodatek zupełnie nie związane z Bieszczadami. Te dyskusje mocno mnie w swoim czasie zniechęciły do forum i bardzo dobrze, że już się skończyły.

Myślę że w tej chwili jest tu na forum jest spokojnie - i niech tak zostanie.
    Mam nadzieję - i to napiszę całkiem szczerze - że wrócą długie i nieprzyjemne dyskusje o historii,na dodatek jednak związane z wydarzeniami w Bieszczadach.Wtedy będzie widać że forum żyje a nie jest tylko miejscem wzajemnej adoracji (mli-mli,jaki piękny kwiatek - och,cudowny - great,wunderbar itp,itd)
    Jakoś sobie nie wyobrażam że odpalasz forum, a nad Twoją głową stoi Twój Szanowny Małżonek (serdeczne pozdrowienia) z pejczykiem i zmusza Cię do czytania wątków które Ci nie pasują
    Nie musisz czytać wszystkich wątków,ja też niektóre omijam.
    Pozdrav

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Noooo to skoro sam Pastor wnioskuje o odblokowanie Lucyny, to ja zapytam się: czy jest ktoś w ogóle, kto chce utrzymania bana dla niej?
    Jeśli nikt się nie zgłosi to chyba sprawa jasna?
    No nie wiem,w zasadzie o mało nam nie rozpieprzyła forum,prawie jej się udało (niezależnie od powstania drugiego forum).
    Przecież jeżeli z Nią ktoś chce pogadać to wiadomo gdzie szukać,vm tam wpada i gada.
    Pozdrav

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    Twój Szanowny Małżonek (serdeczne pozdrowienia) z pejczykiem .
    fiu fiuuuuuuuuuuu, tak o tej porze?
    A wracając to ja o wiele bardziej wolę Lucynę, która co jak co, ale nie kłamie i nie udaje emocji. Ma coś do kogoś-to to mówi wprost! A nie jak parę osób tu mi znanych co to potrafią się uśmiechać do kogoś i patrząc prosto w oczy kłamać!
    Do czasu...
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

że forum żyje a nie jest tylko miejscem wzajemnej adoracji (mli-mli,jaki piękny kwiatek - och,cudowny - great,wunderbar itp,itd)
    No i tu się różnimy, bo jednak chyba wolę forum wzajemnej adoracji (przy czym ja nikogo nie adoruję)

Jakoś sobie nie wyobrażam że odpalasz forum, a nad Twoją głową stoi Twój Szanowny Małżonek (serdeczne pozdrowienia) z pejczykiem i zmusza Cię do czytania wątków które Ci nie pasują
    Nie musisz czytać wszystkich wątków,ja też niektóre omijam.
    Bardziej lubię takie fora, na których mogę bez denerwowania się czytać wszystkie wątki.

A małżonek to co najwyżej pejczykiem odgania mnie od komputera

B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)