Zgadza się Browarze. A jak jest? Wybitnie.
Zgadza się Browarze. A jak jest? Wybitnie.
Marcin
Co by nie być gołosłownym:
Marcin
Też nigdy tam nie poŁAZiłem ... Co to za skarpy/tarasy na mapce?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Po prostu miedze Jabolu.
Marcin
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 24-11-2009 o 21:27 Powód: dopomniałem się zagadki
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Jak komputer pod ręką możesz zaglądać tutaj.
Nazwę polanki Jabol już podał.
EDIT: chyba wysłałem Bazyla do piekła...
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 24-11-2009 o 21:29 Powód: Dopisek
Czterech panów B.
Na mapce Krukara jest Łaz i czasem z tą nazwą można się spotkać u lokalnych, ale nie wiem czy odgapili to z mapy czy sami wcześniej używali.
Zastanawiam się tylko nad jednym czy wątek ten aby na pewno powinien w oftopiku się zawierać, bo jak na mój gust to jak najbardziej bieszczadzki on.
Ostatnio edytowane przez marcins ; 24-11-2009 o 21:28 Powód: literówa
Marcin
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Eee,a jak nam się zechce rozszerzyć teren zainteresowań np na Pogórze Przemyskie albo BN to co? Będziem wysłuchiwać że się Bieszczadu nie trzymamy? Niech sobie tak zostanie.
Pozdrav
Że Ty Browar zawsze jakieś podpierdółki wymyśliszprzecież patrząc na głowne treści foruma, jak mawiają znawcy merytoryczne, to wątki z krain, które wspominasz przenikają w nie jakby iście bieszczadzkie były. Więc i miejsce dla wątku tego bardziej bieszczadzkie być powinno, a nie razem z Pyrlandią w oftopiku się zawierać
![]()
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)