och tam Marcowy masz racje zginęłybyśmy bez Ciebie no to jak to jest środa to pewnie się pojawię.
och tam Marcowy masz racje zginęłybyśmy bez Ciebie no to jak to jest środa to pewnie się pojawię.
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Dzisiaj też dobrze byłoby tam iść:
Pracovnia Piosenki - Wojtek Tomaszewski i Kuba Węgrzyn - 21.04
o to strasznie fajne tez jest :) to możne ktoś się skusi ????
Cieszę się, że poznam warszawską część forum :)
Myślę nad jakąś niespodzianką dla Was :>
Supcio! idę dziś i za tydzień![]()
super Maciejko :) to się widzimy dziś i za tydzień :) SUPERRR!!!! jupi!!!!
Marcowy lokal jest na dobrze znany bo już tam byłyśmy na koncertach w ramach OPPY.
Żeby was zachęcić do środowego wyjścia mogę powiedzieć że mają złocisty napój z UA i wiele innych oraz super nagłośnienie.
A wczoraj był bardzo zacny wieczór szkoda że was nie było...
Super fotki pokazywali górskie :)
Tak było super, dobra muza i górskie klimaty. Tylko Bieszczadników brakowało. Posiedziałyśmy do końca... (co by osobiście podziękować artystom i zareklamować forum
)
Sam lokal jest dość specyficzny. Nie wiem czy zadowoli kogoś o wyrafinowym guście(a może to właśnie miejsce dla koneserów). Długa, ciemna suterena z przypadkowymi meblami. Albo zapada się w kanapę albo siedzi na twardym zydelku
Na końcu niewielka scena i dobre nagłośnienie. Zacne trunki, ale żarcia chyba nie dają (choć przyznaję, nie sprawdzałam).
Ale jest atmosfera, tam się słucha i pije, pije i słucha...
Właściciel zaprasza ciekawych twórców, bardów i przychodzą tłumy. Jest dość ciasno. Warto by może jakąś rezerwacje wcześniej zrobić, jeśli będzie więcej chętnych.
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)