Niestety wszystko ma wplyw,masz racje.Jednak chyba nie o to chodzi,gdyz my wszyscy doskonale wiemy co ma zly wplyw na nasze zdrowie,przyrode itd.Istotne jednak jest co my w tym kierunku robimy,aby cos zmienic,aby ktos nie wmawial nam bzdurnch zeczy ze to wszystko jest dobre i zdrowe oraz ze nie zatrowa nam srodowiska naturalnego.
My niestety tez w nim zyjemy lecz nasza postawa ignorujemy prawie wszystko,zaslaniajac sie wszechwiedzacymi autorytetami naukowymi.Potrzebujemy na wszystko dowodow,potwirdzen,a jezeli tego nie ma to traktuje sie to jako spisek lub cos tam innego.Czy nie przestalismy juz prawie myslec?Chyba tak skoro w taki,a nie inny sposob podchodzimy do pewnych spraw,ktore nas dotycza.Czy jeszcze malo jest zachorowan na raka,a do tego bezskuteczne jego leczenie,anomalia pogodowe-powodzie,huragany itd.
Co najdziwniejsze na wszystko mamy odpowiedz i to uzasadniona w jakis tam sposob.Ja stwierdzilem tylko fakt bedac wraz z moja zona swiadkiem takiego zdarzenia,ale nikt nie zastanowil sie nad tym doglebniej,gdyz po co.Wazne ze napisal co mu slina na jezyk przyniosla.
Ja nie napisalem ze ktos zrobil mi krzywe,oburzylem sie tylko postwa jaka co niektorzy przyjeli.Dowodem dla mnie jest to co sie wokol nas dzieje,a Ty potrzebujesz wraz z innymi takich namacalnych,gdyz inaczej nie uwierzysz!
No coz takich nie jestem w stanie Ci przedstawic,gdyz to jest wrecz nie mozliwe dla mnie.Jednak jezeli Cie ten temat interesuje to poszperaj troszeczke w necie i napewno cos tak znajdziesz.Mnie pytasz kto to robi,wiec moze byloby rozsadniej zapytac POLITYKOW,gdyz oni powinni cos na ten temat wiedziec,a jezeli Oni nic nie wiedza to moze Tych co wszystko wiedza.