Strona 29 z 104 PierwszyPierwszy ... 19 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 39 79 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Cool Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez Samotny Włóczykij Zobacz posta
    A skąd Ty możesz wiedzieć, ile przeżyłem w Bieszczadach? Poza tym, nie mówiłem, że w Bieszczadach nie ma niebezpieczeństw, tylko że akurat wilki się do nich raczej nie zaliczają.
    To w zasadzie nieistotne, jednak z tego co tu wypisujesz widzę że o radzeniu sobie w dziczy czy nawet "dziczy" wiesz wiele ale tylko z komiksów.

Hahaha! Rozbawiacie mnie, ludzie. Musicie się pocieszać, że rzekomo istnieje tylko jeden "wariat". Wejdźcie na forum "Stachuriady", skąd się wywodzę, a zobaczycie, że jest więcej miłośników życia zakapiorskiego (http://ch.nstrefa.pl/stachuriada/for...apiorstwa.html). Czyli baza społeczna istnieje. Czy należy się dziwić, że trafiają się poza mną ludzie pragnący zostać zakapiorami? I prędzej ja wyżyję z Absolutu, niż Wy z impulsów elektrycznych.
    Nie potrzebuję tego linka, znam osobiście paru miłośników życia zakapiorskiego i wiem, że teraz jest popularne zgrywać kozaka, odgrażającego się porzuceniem wszystkiego dla życia w lesie. Jednak oni tak samo jak Ty mają za mało jaj żeby swoje zamiłowanie realizować więc zostaje im tylko o tym opowiadać zanudzając innych bzdurnymi wymysłami i wyssanymi z dupy teoriami. Nie bronię Ci robić z siebie błazna ale wiem, że jak taki specjalista teoretyk się zdecyduje na życie w lesie to później z reguły jest problemem dla przyrody i ludzi. Jeżeli więc jakimś cudem dotrzesz do kresu swoich dywagacji na temat zamieszkania w lesie i kupisz sobie bilet na PKS w Bieszczady to zastanów się, czy dasz sobie radę bez kłusowania, okradania ludzi, żebrania, chodzenia po dary do pobliskiego MOPSu itp. No, chyba że takim właśnie zakapiorem chcesz być, wtedy spodziewaj się wielu serdecznych kopniaków w dupę i pamiętaj żeby nie mieć do nikogo prócz siebie żalu :>

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez radoos Zobacz posta
    To w zasadzie nieistotne, jednak z tego co tu wypisujesz widzę że o radzeniu sobie w dziczy czy nawet "dziczy" wiesz wiele ale tylko z komiksów.

Nie potrzebuję tego linka, znam osobiście paru miłośników życia zakapiorskiego i wiem, że teraz jest popularne zgrywać kozaka, odgrażającego się porzuceniem wszystkiego dla życia w lesie. Jednak oni tak samo jak Ty mają za mało jaj żeby swoje zamiłowanie realizować więc zostaje im tylko o tym opowiadać zanudzając innych bzdurnymi wymysłami i wyssanymi z dupy teoriami. Nie bronię Ci robić z siebie błazna ale wiem, że jak taki specjalista teoretyk się zdecyduje na życie w lesie to później z reguły jest problemem dla przyrody i ludzi. Jeżeli więc jakimś cudem dotrzesz do kresu swoich dywagacji na temat zamieszkania w lesie i kupisz sobie bilet na PKS w Bieszczady to zastanów się, czy dasz sobie radę bez kłusowania, okradania ludzi, żebrania, chodzenia po dary do pobliskiego MOPSu itp. No, chyba że takim właśnie zakapiorem chcesz być, wtedy spodziewaj się wielu serdecznych kopniaków w dupę i pamiętaj żeby nie mieć do nikogo prócz siebie żalu :>
    ...Lubię To.... heh.. albo Alleluja... nic osobistego.... ciekawe podsumowanie tematu, merytoryczne i retorycznie bomba po prostu. :)

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Też to lubię... barwnie i do rzeczy!

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Napisał Biały 13
    Wracając do tematu : Czy tylko SM i Ja chce zostać zakapiorem ... moze ktoś się jeszcze zgłasza - Ja w listopadzie zamierzam długi łikend spędzić w Biesach i będę prowadził inicjacje kąpiel w sanie następnie nacieranie spirytusem i całonocneg granie i śpiewanie przy ognisku ... ktoś chętny ... sadzę że po tym już zakapiorem nazywać się będę mógł

Nie zapomnij o grillu i radyjku na cały regulator. To dopiero będzie inicjacja!
    Radyjka niet ale jak przyjedziesz ze swoim nie obrażę się ... tylko nie zapomnij bateryjek ...
    Rozumiem ze się piszesz ... ktoś jeszcze chce zostać zakapiorem ... ?
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Bieszczadnik Awatar marmota_m
    Na forum od
    10.2010

Miałam już nie pisać w tym wątku - ale jak zaproszenie do zakapiorskiego życia się pojawiło takie to nie odpuszczę... Dziewczynki też przyjmujecie na zakapiorki? I jakie wymagania - radyjko, czy coś więcej?

Proponuję nabycie akcji bieszczadzkich , zawsze to jakiś papier a nóż ( nie nóż kuchenny) na rozpałkę będzie http://allegro.pl/rrr-kopalnie-ropy-...800857631.html

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

Cytat Zamieszczone przez marmota_m Zobacz posta
    (...) Dziewczynki też przyjmujecie na zakapiorki? I jakie wymagania - radyjko, czy coś więcej?
    Z tego co dowiedziałem się niegdyś od zakapiora który zakapiorzy, obecnie na Niebieskich Połoninach "kobieta w Bieszczadach może być tylko matroną bądź k...ą, nie żadną zakapiorką!". Nie ma rady, żadne radyjko tu nie pomoże.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

Na forum od
    10.2010

buuuu... zabieram moje zabawki i idę z tej piaskownicy...

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez marmota_m Zobacz posta
    buuuu... zabieram moje zabawki i idę z tej piaskownicy...
    JAk mniemam teraz jesteśmy w XXI wieku, każdy z nas może zostać zakapiorem co oznacza że nie widzę przeszkód aby i zakapiorki były. Fakt faktem jak są dziewczęta jest weselej. Jest uśmiech i śpiew, i awantura o szczotke do włosów i łazienkę

uroczo, jak w wielkiej zakrapianej rodzinie
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Na forum od
    10.2010

jaka szczotka? a zwłaszcza jaka łazienka? no chyba że te XXI wieczne szałasy to nawet jacuzzi mają...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)