Niestety to nie te miejsca. Myślę, że ten szczególik powyżej tablicy:
detal28.jpg
pozwoli namierzyć cel bez pudła!
Niestety to nie te miejsca. Myślę, że ten szczególik powyżej tablicy:
detal28.jpg
pozwoli namierzyć cel bez pudła!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Moczarne - stary most kolejki wąskotorowej?
To by i do Łupkowa pasowało, ale odpływ mają i środków czystości pozwalają używać...
magda :)
przy drodze na Moczarne... - Wetlina![]()
Niedaleko "Bazy studenckiej" w Wetlinie, bo tam się ludzie chodzą myć. Akurat ja się tam nie myłam, bo lało jak z cebra.
Wszystko się zgadza, znak przy polu namiotowym nad Solinką.
W nagrodę kolejna zagadka. Skałek w bieszczadzkich lasach jest sporo, ale ta jest dość charakterystyczna:
detal29.jpg
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 18-10-2012 o 19:19
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
A to folder reklamowy tego pensjonatu:
ddddd.jpg
Nie jest to ot taka skałka nieznana, ma swoje miejsce na mapie, tej najlepszej oczywiście :)
Obok piętrzy się skalny grzebień:
detal30.jpg
A ona z profilu wygląda tak:
detal31.jpg
A od drugiego przodu tak:
detal32.jpg
Spróbuję takiej podpowiedzi: skałka wyrosła mniej więcej gdzieś na linii pomiędzy Szczawnikiem a Klewą![]()
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)