Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Po kiego diabła ... ?

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2008

Domyślnie Odp: Po kiego diabła ... ?

Cytat Zamieszczone przez Verid Zobacz posta
    W sumie to ciekawe - niby mówi się że "po sezonie powinno być luźniej", prawda? A tu wygląda na to że takich liczących na posezonowy luz jest całe mrowie bo jakoś ciężko uwierzyć że i w BdPN i pod Szczawnicą to wszystko grzybiarze.
    Powiedziałbym , że koło 15.10 to normalka. Tłumy są od lat. Po pierwsze mnóstwo przyjeżdża na kolorowe buki , po drugie sporo nauczycieli z okazji Dnia Edukacji jak do tego dołoży się dobra pogoda jest jak na fotce Henia.
    Żeby nie było , że taki ze mnie mądrala. Wracałem kole południa w niedzielę a że z Terki to przez Solinę . Masakra, kilka wahadłówek z światłami , w Solinie ruchem kierują naganiacze na parkingi , dobrze że wracałem do domu bo od mostu w Solinie kolejka do świateł ciagnęła się prawie do Bóbrki. Podejrzewam , że to w wiekszości amatorzy gondoli.

Bieszczadnik
    Na forum od
    04.2018

Domyślnie Odp: Po kiego diabła ... ?

Zamieszczone przez Verid ...grzybiarze.
    Cytat Zamieszczone przez kulczyk1 Zobacz posta
    Powiedziałbym , że koło 15.10 to normalka. Tłumy są od lat. Po pierwsze mnóstwo przyjeżdża na kolorowe buki , po drugie sporo nauczycieli z okazji Dnia Edukacji jak do tego dołoży się dobra pogoda...
    Kulczyk zapomniałeś dodać, że podobnie jak Ty, , sporo przyjeżdża na "zeszłoroczne grzybki".
    Od lat w październiku omijam Bieszczady i Beskid Niski. Za to w listopadzie od chyba ośmiu lat bywam w BN, od kilku do kilkunastu dni. Pustawo, spokojnie, przeważnie sucho i pogodnie. Na szlakach i bezszlakowiu spotkać można jedynie osobników "Kulczyko-podobnych". I to bardzo rzadko. Całe listopadowe dniówki bywają w BN bez spotkania z drugim człowiekiem. Wokół tylko przyjazna Matka Natura. Nie wiem jak jest w Bieszczadach, gdzie w listopadzie nie bywam.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)