Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Jasło...

Mieszany widok

bleki
    Guest

Domyślnie Odp: Jasło...

Witam.
    Sporo ironicznych odpowiedzi na mój post. Wasze prawo.... W sumie nigdzie nie napisałem że deszczowy dzień na szlaku na Jasło był gorszy od słonecznego na szlaku np. Wołosate-Tarnica-Halicz-Wołosate. Po prostu opisałem jeden dzień z super udanego urlopu po 10 m-cach gnicia w papierach. Te 10 dni w Bieszczadach było naprawdę rewelacyjne, a to że nie weszliśmy z żoną na Jasło też było elementem tej fajnej przygody. Co do błota.... wydaje mi się, że lepiej jak jest go mniej niż więcej, chociaż w górach, po kilku dniach deszczu, zanim wyjdzie się z lasu jest prawie zawsze nieuniknione i wszyscy powinni się z tym liczyć wychodząc na szlak;-).Teksty o Krupówkach, asfaltowaniu szlaków i oświetlaniu szczytów są chyba nie na miejscu (zdaję sobie sprawę że dotyczą mojej wypowiedzi), zwłaszcza że nie są mi obce szlaki w wysokich (PL, SK) i niskich (SK) Tatrach. Takie teksty raczej zniechęcają "nowych forumowiczów" do opisywania swoich przygód i dzielenia się tym co zobaczyli w tych niesamowitych i pięknych górach.
    Mimo wszystko dzięki niektórym z rzeczowe podejście do tematu.
    Pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Cytat Zamieszczone przez bleki Zobacz posta
    Witam.
    Sporo ironicznych odpowiedzi na mój post. Wasze prawo.... Po prostu opisałem jeden dzień z super udanego urlopu po 10 m-cach gnicia w papierach. Te 10 dni w Bieszczadach było naprawdę rewelacyjne, a to że nie weszliśmy z żoną na Jasło też było elementem tej fajnej przygody. (...) Takie teksty raczej zniechęcają "nowych forumowiczów" do opisywania swoich przygód i dzielenia się tym co zobaczyli w tych niesamowitych i pięknych górach.
    Mimo wszystko dzięki niektórym z rzeczowe podejście do tematu.
    Pozdrawiam
    Witaj, chyba niektórzy rzeczywiście mieli "zły dzień" i zbytnio poniosła ich fantazja z dużą dawką ironii...Myślę jednak, że nadal będziesz się dzielił swoimi wrażeniami z wypraw w Bieszczady. To one łączą nas na forum i chociaż z tego powodu warto tu zagłądać. W dzisiejszej rzeczywistości naprawdę mało jest spraw i rzeczy, które łączą Polaków...
    Gratuluję udanego (mimo takiej pogody w drodze na Jasło) pobytu w Bieszczadach i życzę przynajmniej podobnych innych wypraw górskich...
    Ostatnio edytowane przez WojtekR ; 11-11-2006 o 21:43

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Witam.
    Sporo ironicznych odpowiedzi na mój post.
    Bleki - to nie ironia w stosunku do Twego postu, nie odbieraj tego tak. Dyskusja w wątku potoczyła się troszkę innym torem, lecz na pewno nikt nie chciał drwić z Twego postu.
    Pozdrawiam
    Przemek

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2005
    Rodem z
    Pogórze Karpackie

Witam.
    Takie teksty raczej zniechęcają "nowych forumowiczów" do opisywania swoich przygód i dzielenia się tym co zobaczyli w tych niesamowitych i pięknych gór
    Witam
    może Derty miał trochę ironiczne podejście do tematu ale trzeba pamiętać , iż pomimo szybkich łącz i bóg wie czego jeszcze nasze myśli i wrażenia przekazuje tylko maszyna , tak istotnej komunikacji niewerbalnej poza kilkoma minami nie mamy a i ta werbalna jest niekompletna , dlatego czasem nasza komunikacja jest upośledzona a intencje odebrane inaczej

życzę wszystkim forumowiczom udanych wypraw i proszę o relacje z tych wypadów

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)