A musisz wszystko wiedzieć?Zamieszczone przez Barnaba
A musisz wszystko wiedzieć?Zamieszczone przez Barnaba
bertrand236
Wnoszę do Admina o wykreowanie specjalnego emota dla nieszczęśników,którzy coś chlapnęli i chcą się z tego wycofać.Mógłby się nazywać "wasn't me" (vide Skype) i mieć zaklejoną plastrem mordkę (vide GG).Już nie będę się upominać o relację.Tym bardziej,że głównie i tak o foty mi chodziło..Przydałyby się i tyle..
Barnaba nie tyle,że nie musi wszystkiego wiedzieć,co nawet nie może i nie powinien ;-)
Pozdrawiam-Gosia.
Gosiu, to nie tak. Jeśli o Twoją wypowiedź - nie uważam że coś źle chalpnęłaś. To dobrze że upominasz się o relację, zwłaszcza że Ty masz tu największe prawo do tego. Mi też w niej szczególnie chodzi o foty. A jako że największe doświadczenie w dokumentowaniu (czyt:profesjonalizm) w fotografowaniu zabytkowych obiektów nad którymi pracowaliśmy ma Szymon, więc jego prosiłem o tę czynność podczas prac. Więc czekam na zdjęcia od niego. Jeszcze raz proszę o wybaczenie za zwłokę i CIESZĘ SIĘ ŻE RELACJA JEST OCZEKIWANA.
Dziękuję WojtkowiR że trochę tu wkleił, zwłaszcza że notabene nie byłem do końca prac pilarzy, choć uzgadniałem z nimi zakres wycinki. Czasem jak się robota rozkręci to wyjeżdżasz a praca nadal wre.
Ostatnio edytowane przez malo ; 03-09-2006 o 15:52
pozdrawiam
malo :wink:
Tak wyglądał Kirkut 3 sierpnia 2006 roku o godzinie 11:30. Ciekawe dlaczego tak dokładnie zapamiętałem godzinę?
bertrand236
Ehm.... bo pewnie zostałeś poproszony do rajdu górskiego, czyli 360km po górach do godz. 11.30. (I zająłeś w nim I miejsce !)Zamieszczone przez bertrand236
Zdjęcie przedstwia wizytację komisji z Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków. Pierwszy od lewej - Szymon Modrzejewski (kamieniarz, szef Magurycza), dalej - druga i czwarta osoba to wizytatorki z WUOZ, po prawej - wójt z Baligrodu. W środku - malo.
thx for photo, Bertrandzie
pozdrawiam
Mi sie widzi że to przypadłość Pyrusów. Cokolwiek się dzieje, to dzieje się o konkretnej godzinie...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
To informacja nieco na boku akcji w Baligrodzie i spoza Bieszczad.
Jeśli ktoś ma nieco czasu (w jakiejkolwiek ilości) i ochotę w tym momencie pomóc w pracach na zabytkowych cmentarzach to Magurycz zapytuje czy ktoś pomógłby aktualnie na obozie na cmentarzu w Myscowej k/Krempnej. Szymon akurat tam teraz sam siedzi z pracami do 20września.
pozdrawiam
Kochani, pamietam że ktoś kiedyś wskazywał link do filmiku z TVP Rzeszów o kirkucie. Czy mógłbym prosić o przypomnienie tego linku?
pozdrawiam
TVP ma szukajke na stronie.
http://tvp.pl/View?Cat=400&id=378287
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki