Do zagadki Wojtka, zdjęcie nr 1 - kapliczka w Kiełczawie.
Tak to prawda jest to kapliczka w Kiełczawie
Do zagadki Wojtka, zdjęcie nr 1 - kapliczka w Kiełczawie.
Tak to prawda jest to kapliczka w Kiełczawie
Wojtek legionowo
Do zagadki Wojtka, zdjęcie nr 2: cerkwisko w Tyskowej
Pozdrówka - Bazyl
Do zagadki Wojtka,
zdjęcie nr 2: cerkwisko w Tyskowej
zgadza się
pozdrawiam
Wojtek legionowo
Celem podpowiedzi, inne ujęcie tego samego wodospadu:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
uff! znowu pudło, nazywa się trudno![]()
ale dorzucę cosik nowego
pozdroowka
marekm
Dzięki, że próbujesz. Jak zamieszczałem zdjęcie to wydawalo mi się, że zagadka nie będzie zbyt trudna ponieważ to obwarowanie (murek) znajduje się przy jednym ze znakowanych szlaków. Jak widać troszkę się pomyliłem. Co do zamieszczonych przez Ciebie zagadek, niestety nie mam pojęcia gdzie te zdjęcia zostały zrobione, lecz biorąc pod uwagę fakt, iż przedstawiają one pewnie "charakterystyczne" dla określonych miejsc drzewa, więc myślę, że znajdują się w okolicy raczej znanej i często odwiedzanej przez turystów.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 14-04-2007 o 09:06
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki