Witajcie!!!!
Będę dosłownie kilka dni siedział plackiem przy komputerze, coby zrobić porządek na mojej stronie wyprawy, opracować i wkleić zdjęcia (jest ich sporo :) ). Przy okazji "opieram się", naprawiam sprzęt i troszkę odpoczywam, ale tak, by nie zdemobilizować się :))). Dziękuję Wam za wsparcie duchowe, które przekłada się (wierzę w to), w życzliwość ludzi na trasie i niezłą pogodę. W Przemyślu będę ok. 5-7 (tu muszę załatwić kilka osobistych spraw) a więc, jeżeli wszystko pójdzie dobrze 8 - Kalwaria Pacławska, 9- powinienem doczołgać sie do Krościenka i Ustrzyk Dln. (mam nadzieję!). Dalej... nie wiem :)).
Miło mi bedzie spotkać jakąś "reprezentację" forum - może wreszcie poznam więcej osób (znam tylko w realu: Pawła - Jaro i Tomka-Długiego.
Jednocześnie mam nadzieję, że nie zdemobilizujecie mnie (wiecie jak to jest)) ) i dalej będę samotnie przemierzał południową granicę.
Droga Kobieto Bieszczadzka, tak chciałem bardzo spotkać sie z Tobą na trasie, że... zgubiłem namiary na Ciebie :((((! Myślę, że "co się odwlecze...". Tak mi przykro...
Wszystkim Wam: sława i cześć! Do zobaczenia wkrótce!

)) ) i dalej będę samotnie przemierzał południową granicę.
Odpowiedz z cytatem