Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Czas przejścia: Wetlina, Rawki przez Dział

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Czas przejścia: Wetlina, Rawki przez Dział

16 godz i łzy w oczach. Miałam na nogach zbyt ciasne adidasy.

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Witojcie
    Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    16 godz i łzy w oczach. Miałam na nogach zbyt ciasne adidasy.
    WPP - to zapewne odniesienie - samozaprzeczenie tych pierdół z innego wątka o trampkach na Tarnicę, niedorobionych przewodnikach, czepialskich obserwatorów i zatroskanych porąbanych turystów (oni nie biorą szmalu za swoją głupotę - jeno się od niej ubezpieczają) o los niebożętów powierzonych świetnym przewodnikom bieszczadzkim (no sooorrry - Wy to miszczunie na całe Karpaty). Łoj!! a są tacy przewodnicy!!! Ale nie w Waszej grupie.
    Już Ci kiedyś sugerowałem - odpuść sobie!!! Na tym forum są setki ludzi, znawców z praktyki, a nie pojeban.. szkoleń. "Nie chce mi się ... gadać"

Ad temat

Piotr jest szalony - zapewne rzucił szlugi i teraz szaleje. Jam, stary, niedorobiony fiut bieszczadzki proponuję przyjąć czas przejścia min 13 h. Pora roku sugeruje, że za dnia nie dacie rady - a po zmroku...??? Różne cuda ludzie widzą. Proszę uprzejmnie o fotki zjaw bieszczadzkich

Moja sugestia - zmieńcie trasę.

Pozdrawiam

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Witojcie

WPP - to zapewne odniesienie - samozaprzeczenie tych pierdół z innego wątka o trampkach na Tarnicę, niedorobionych przewodnikach, czepialskich obserwatorów i zatroskanych porąbanych turystów (oni nie biorą szmalu za swoją głupotę - jeno się od niej ubezpieczają) o los niebożętów powierzonych świetnym przewodnikom bieszczadzkim (no sooorrry - Wy to miszczunie na całe Karpaty). Łoj!! a są tacy przewodnicy!!! Ale nie w Waszej grupie.
    Już Ci kiedyś sugerowałem - odpuść sobie!!! Na tym forum są setki ludzi, znawców z praktyki, a nie pojeban.. szkoleń. "Nie chce mi się ... gadać"
    Mój Ulubiony Panie Michale witaj. Jakże smutno było tu bez Ciebie.
    Kochanieńki starzejesz się. To widać. Jesteś coraz mniej zabawny. A szkoda. Moglibyśmy wszyscy pospołu pogadać o porąbanych turystach ubezpieczających się od świętych przewodników bieszczadzkich. Słonaczko o grupie niestety nie możemy poszczebiotać, bo ta już nie istnieje. Możesz oczywiście swoim zwyczajem ponawijać o miszczyni ale wybacz Słoneczko nudzi mnie ten temat. Gustuję w brytanach więc jakby to powiedzieć. Na tym forum jest zbyt mało jadu aby zabawa była przednia. Proponuję przenieść te pogaduszki Serdeńko na wyliczankę. Dasz się skusić Pikabu. No 321 i zamienimy arenę sportową w rzęźnię.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 25-08-2008 o 19:39

Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

EHHH WPP
    Kochanieńki starzejesz się. To widać. ...
    Starość nie radość - młodość nie wieczność. Jak jednak chcesz zobaczyć to ponownie zapraszam w październiku.

Słonaczko o grupie niestety nie możemy poszczebiotać, bo ta już nie istnieje.
    Dlaczego mnie to nie dziwi? Hę

Gustuję w brytanach więc jakby to powiedzieć.
    Spoko - rozumiem - emigracja zarobkowa. Powodzenia

Proponuję przenieść te pogaduszki Serdeńko na wyliczankę. Dasz się skusić Pikabu. No 321 i zamienimy arenę sportową w rzęźnię.
    Zostaw mnie troszkę tych grzybków na październik. Jak spotkam niedźwiedzia to mu zapewne tak przypierd... że zatęskni za ZOO.

Miszczu - gratuluję samozadowolenia i samouwielbienia. Ja stary pijak bieszczadzki wróżę Ci świetlaną przyszłość.

Całuski

lucyna
    Guest

EHHH WPP

Starość nie radość - młodość nie wieczność. Jak jednak chcesz zobaczyć to ponownie zapraszam w październiku.

Dlaczego mnie to nie dziwi? Hę

Spoko - rozumiem - emigracja zarobkowa. Powodzenia

Zostaw mnie troszkę tych grzybków na październik. Jak spotkam niedźwiedzia to mu zapewne tak przypierd... że zatęskni za ZOO.

Miszczu - gratuluję samozadowolenia i samouwielbienia. Ja stary pijak bieszczadzki wróżę Ci świetlaną przyszłość.

Całuski
    1. Dziekuję, nie skorzystam.
    2. No cóż. Mnie także nie. To był tylko jeden z moich kretyńskich pomysłów o współpracy. Coś się skończyło. Odrzuciliśmy tylko balast. Jądro pozostało.
    3. Emigracja zarobkowa Mylisz się. Uwielbienie.
    4. Buu, cielę nie pójdzie na rzeź.
    5. Dziękuję Ci za dobre słowo mój Ulubiony Panie Michale.
    Twoja zawsze wierna i stała w uczuciach WPP
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 26-08-2008 o 07:05

Bieszczadnik Awatar Hern
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Katowice

Dzięki za odpowiedzi:)za tydzień tam bedę i myslę ze dam rade:) a zejscie musze miec przez Jawornik:)miłe wspomnienia i pewne miejsce musze odwiedzic na Jaworniku:)pozdrawiam Wszystkich:)

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

proponuję przyjąć czas przejścia min 13 h. Pora roku sugeruje, że za dnia nie dacie rady - a po zmroku...???
    13h nie wchodzi w rachubę, własnie ze względu na pore roku - po ćmaku nie ma sensu schodzić. Nie żeby mi jakieś zjawy przeszkadzały :D Dlatego właśnie napisałem o przyzwoitym tempie. Myślę że 10h, no może 11 z przerwą na drzemke To daje gwarancje zejścia przed zmrokiem. Jasno się robi w połowie września gdzies o 5:45, wyjscie 6.30-7.00. Ciemno będzie po 19. Więc 12h jak w pysk strzelił bez chodzenia po ćmaku, czyli jest jeszcze rezerwa. No, zobaczymy - nie szedłem w całości tej pętli, tylko jak do tej pory etapami, dlatego wszystkie uwagi tych co już przeszli mile widziane.
    PS - Lucynko, 16h to chyba tip-topami?
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Witaj
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    13h nie wchodzi w rachubę, własnie ze względu na pore roku - po ćmaku nie ma sensu schodzić. Nie żeby mi jakieś zjawy przeszkadzały :D ....
    Zgadzam się, jeno ja piśmaczyłem z uwzględnieniem tego garba na plecach. Bez tego pieruństwa można zdecydowanie szybciej.
    Sorki za niedomówienie.

Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)