Strona 25 z 34 PierwszyPierwszy ... 15 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 339

Wątek: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Kopiuję mój post z innego wątku, bo byc może tam nie zaglądacie...

Byłem dzisiaj na małym spotkaniu bieszczadzkim w ... Z kilkoma czynnymi forowiczami /jak ja nie lubię tego słowa/zastanawialiśmy się nad jednym tematem. Wg stanu na dzien dzisiejszy /proszę mnie poprawić jeżeli się mylę/ na miejsce KIMBU głosowało 29 osób. Na Powsimordy niespełna połowa. Czyli nie jest istotne, co i kto na tym forum "wyprawia" tylko jest istotne, gdzie się napijemy i kto ile flaszek przytarga. Trochę mi smutno jest...
    Pozdrawiam
    bertrand236

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    (...) na miejsce KIMBU głosowało 29 osób. Na Powsimordy niespełna połowa.
    Szkoda, że te dwa głosowania odbywają się w tym samym czasie. Przykro mi, że nie śledziłem wątku o Powsimordach na tyle uważnie, aby móc wziąć udział w głosowaniu.

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Szkoda, że te dwa głosowania odbywają się w tym samym czasie. Przykro mi, że nie śledziłem wątku o Powsimordach na tyle uważnie, aby móc wziąć udział w głosowaniu.
    A dogrywka,to pies?

Andrzeju! Trochę powagi. Proszę.
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Dotychczas głosowało 29 osób.

W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):

I. Krywe
    www.krywe.webpark.pl

1) długi
    2) Aleksandra
    3) Stały Bywalec
    4) lucyna

II. Muczne
    www.muczne.org

1) bertrand236
    2) Marcowy
    3) Marcin Scelina
    4) kobieta_bieszczadzka
    5) krawc

III. Sękowiec
    www.sekowiec.net

1) piskal
    2) Misieg
    3) Tarnina
    4) manio
    5) irek
    6) vm2301
    7) dorota z krakowa
    8. Basia Z.
    9) Derty
    10) wojtek legionowo (wz. Gosiczek L-wo)

IV. Ustrzyki Górne
    www.carynska.pl

1) zbyszekj
    2) Hero
    3) Recon1
    4) iza
    5) mAAtylda
    6) andrzej627
    7) orsini
    8. Piotr
    9) Wojtek1121

V. Wołosate
    www.podtarnica.bieszczady.net.pl

1) Polej

PS 1
    Przypominam, że aby nasze głosowanie rozstrzygnąć już w 1-szej turze, zwycięska lokalizacja powinna otrzymać ponad połowę liczby ważnie oddanych głosów. Do chwili obecnej głosowało 29 osób, zatem aktualnie (za kilka minut może się to zmienić) taka "większość bezwzględna" wynosi 15.
    PS 2
    Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to powinny zagłosować (a potem oczywiście przyjechać na VIII KIMB).
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 04-02-2009 o 06:02
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez piskal Zobacz posta
    Sekowiec.Jest tu i dla Boga świecka i dla biesa ogarek:

-klimat,
    -sala konferencyjna pod gwiazdami, a w razie niepogody namiot wojskowy, -dyskusje przy ognisku(nie ma jak ognisko-vide wątek Bertranda),
    - możliwość przyniesienia własnych alkoh..wróć-napojów regeneracyjnych,
    -możliwość negocjacji cen,
    -wyżerkę można zrobić wspólną w domku, albo i kilka"wyżerków",
    -dla Orsini domek ze świeżą pościelą i prysznicem,ale jest też, jeśli sobie ktoś życzy pole namiotowe,
    -wycieczki co najmniej trzy:Otryt-Chata Socjologa,Dwernik Kamiń-Hylaty- Zatwarnica i, oczywiście, Krywe,
    - przemiła szefowa i jej fraucymer(uwaga kawalerowie-fraucymer do wzięcia),
    -łatwy dojazd zarówno samochdem jak i PKS-em, alibo i pieszo, np. z Polany albo z Wetliny,
    -stada węży Esculapa, co prawda nie widziałem żadnego, ale możemy się zaczaić z dzidami i poczekać, broń Boże nie do polowania, wiem,że są pod ochroną.

Poza tym nieprawdą jest, że jak tam przyjeżdżamy, to w promieniu 20 km. brakuje piwa.Plotka zawsze z 10 km. zrobi 20.
    Nieprawdaż Stały Bywalcze?
    Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    )

Wracamy do hotelu w Mucznem. Czy naprawdę chcecie obradować w hotelowej restauracji, nb. całkiem przyzwoitej ? Przecież w sobotni wieczór na pewno nie będziemy tam sami. Czy nam tam pozwolą wydzierać się i obradować w "podgrupach" ? Czy będziemy mogli słuchać gitarowych ballad Mania ? Czy nas stamtąd nie wygonią o północy, jeśli nie będziemy zamawiać coraz to nowych potraw i napitków ? Jesteście gotowi na większe wydatki ? Przecież do restauracji nie wniesiemy nic swojego, ani nalewki z Krakowa, ani piwa z Sopotu, ani flaszki zakupionej w delikatesach w Lutowiskach.
    Doświadczenia poprzednich KIMB-ów, a zwłaszcza ostatniego, wykazują, że ich uczestnicy to ludzie raczej oszczędni (eufemizm).
    A teraz do urn Rodacy!

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Piskal - jesteś świetnym mecenasem Sękowca. Jeśli ta lokalizacja wygra, to chyba będziesz miał u Basi abonament na jej fraucymer (przez cały czas trwania KIMB). Jak byś nie wyrabiał, to możesz jeden kuponik odstąpić.

Przyjrzyjmy się teraz pozostałym wnioskodawcom.

Długi - zgłosił Krywe i zamilkł. W zasadzie to ja bardziej niż On reklamowałem Tosię i jej agrogospodarstwo. Złożyłem równiez potężną propozycję sponsorsko - korupcyjną (cały czas aktualną - jeśli zwycięży Krywe).

Matylda - zgłosiła Muczne, pobyła tam trochę i wyjechała do Ustrzyk Grn.

Tarnina - zgłosiła Wołosate i pojechała na spotkanie z Piskalem.

Iza - zgłosiła Ustrzyki Grn. i po pewnych perturbacjach nawet tam dotarła. Ale teraz siedzi sobie cichutko i nawet nie zająknie się w sprawie namówienia innych do głosowania na tę lokalizację. To już Andrzej 627 więcej za sprawą Ustrzyk Grn. agitował i gardłował. A szkoda, Izo, bo Ustrzyki Grn. są już na 2-gim miejscu, tuż - tuż za Sękowcem. Jest jeszcze nadzieja, że Pastor obudzi się ze snu zimowego.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Matylda - zgłosiła Muczne, pobyła tam trochę i wyjechała do Ustrzyk Grn.
    No właśnie, poszedłem Mucznego tylko dla Matyldy. Na dzisiaj jesteśmy razem w Ustrzykach.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

I lepiej w nich zostańcie, bo jak mnie w jajo robicie to normalnie na Krywe zagłosuję
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    I lepiej w nich zostańcie, bo jak mnie w jajo robicie to normalnie na Krywe zagłosuję
    Orsini, nic się nie martw, zostanę z Tobą w Ustrzykach.

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

I tak wygra Wołosate
    Pozdrawiam
    Przemek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)