Hehhehe no tak UE i jej normy, za bardzo nie można krytykować, tym bardziej, że rozwalili jakąś budę na cuchnącej Ukrainie...
Ludzie opamiętajcie się, Ci "bohaterowie" po pierwsze nie widzą nic złego w swoim zachowaniu a po drugie czują się już ofiarami... a my mamy się nad nimi użalać ? usprawiedliwiać ?
Cytat z forum outdor.org.pl
Rusolis:
Bardzo chętnie się wytłumaczę, chociaż krótko. Nie spaliliśmy żadnej bacówki, tylko użyliśmy 3 desek z rozwalającej się szopy, która stała obok bacówki, w której spaliśmy. Tak więc nikomu potencjalnego dachu z nad głowy nie zabraliśmy.
Bardzo pięknie po nas pojechaliście tu i na innym forum. Po ludziach których nie znacie. A dodam, że ten starszy z nas wniósł ogromny wkład w turystykę górską w Polsce i wybudował własmymi rękami pewne schronisko w Bieszczadach, w którym wielu z was, jak nie większość spała.
Wobec takiego linczu internetowego, jakiego wyżej dokonaliście, mam nadzieję, że nikogo z Was na szlaku nie spotkam, bo mam gdzies ludzi, ktorzy sa tak zacietrzewieni. I dzieki za ostrzezenie, na zadnym zlocie tez sie nie pojawie.
Zycze udanych wypraw i wiecej spokoju po powrocie do miasta.
Cytat z ngt.pl
Makbet:
Tak, jestem w waszej bazie. Tak, wyrwaliśmy 3 deski z gnijącej szopy z przeciękającym dachem (i nie, nikt już by jej nie używał, jak chcecie to pojedźcie i sobie zobaczcie). Tak, obok stoi bacówka, w której bez problemu się schronicie i w której przy okazji naprawiliśmy drzwi i okna. Naprawdę zdarzało mi się robić gorsze rzeczy w życiu i Wam też.
W ciągu ostatnich 24 godzin:
- 5 osób zagroziło, że mnie zaje**e jak mnie spotkają na szlaku
- 1 osoba oznajmiła, że powiadomi dziekana mojej uczelni
- zostałem porównany do ludzi, którzy zabili niedźwiadka
- kilka osób napisało, że jestem zerem, ciulem, burakiem, pier***nym chamem
Dziękuję społeczności internetowej za te obelgi i przemyślane porównania. Skasujcie sobie moje konto, wszystkie posty i jeden test.

Odpowiedz z cytatem