Oki "wykołuję" dla zgłaszających coś innego. Jeśli ktoś z Forumowiczów ma jakiś pomysł na coś "wartościowego w treści" to proszę o sugestie :)
Oki "wykołuję" dla zgłaszających coś innego. Jeśli ktoś z Forumowiczów ma jakiś pomysł na coś "wartościowego w treści" to proszę o sugestie :)
Prawdę mówiąc to nie wierzyłem w wygraną UG i szykowałem już post z gratulacjami dla Tarniny, który chciałem wysłać zaraz po zakończeniu wyborów.
Tarnina, dzielnie walczyłaś. Przepraszam za upierdliwość. Jestem tylko jednym z tych, którzy wybrali inne miejsce niż te, które Ty chciałaś. Okazało się, że Anyczka jest jasnowidzem.
Wprawdzie to nie ja będę tym książkowym SPONSOREM, ale ponieważ to ja wymyśliłem owo niewinne "przekupstwo", więc zaproponuję, aby nie czynić żadnych wyjątków, zamian, itp.
Ktoś, kto tę książkę już ma, może przecież rozporządzić dodatkowym egzemplarzem na jakiś zbożny cel.
Natomiast ktoś, kto książki nie ma, oczywiście zachowa sobie ten prezent od Recona1, ale przecież może (jeśli nie będzie stanowić to uszczerbku dla jego budżetu) wpłacić równowartość na wybrany przez siebie cel charytatywny.![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Stary Bywalcu... dziękuję za wsparcie, ale teraz to już mój biznes i nie rozwalaj mi radości z dawania :)
Podtrzymuję zapytanie: Jeśli ktoś z Forumowiczów ma jakiś pomysł na coś "wartościowego w treści" to proszę o sugestie :)
Gratuluję wszystkim głosującym na UG trafności wyboru. "Sękowczanom" mówię nie ważne gdzie, ważne z kim. Ważne, że już niedługo wszyscy się spotkamy na KIMBIE w UG.
Pozdrawiam
bertrand236
Nooo na pewno z Klopsikiem...
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Już byłem w ogródku, już witałem się z gąską...
Już zarezerwowałem pokój w BARR-ze,
Już widziałem powrót bladym świtem przez drewniany most,
Już wiedziałem gdzie pójdę z samego rana w piątek,
Już nawet wspierałem pod koniec Sękowiec...
Już się cieszę na Ustrzyki Górne... i już zaczynam planować :)
Miejsce VIII KIMB-u ustalone,pozostaje złożyć gratulacje stronie wygranej (czyli wszystkim,przegranych tu nie ma). Zawsze apelowałem - niech zwycięży najlepszy. Większość orzekła że najlepsze będą UG-ZpC -vox populi vox Dei.
Ktoś mógłby pomyśleć że jak przegrała lokalizacja za którą głosowałem to w odwecie ogłoszę koniec polityki miłości. Nic podobnego,polityka miłości będzie kontynuowana (z pewnymi wyjątkami). Wyjątkami będą osoby notorycznie niepoprawne,używające wobec współforowiczów slów w rozumieniu powszechnym obelżywych, takich np jak: cham, kobyła, idiota, debil, degenerat, wariat, troll, trzeci szereg itd. Równie niemile będą widziane słowa: projekt, promocja, klaster, gestor i Grupa Bieszczady.
Wobec tych osób, zamiast polityki miłości, będzie stosowana metoda zimnego wychowu, z zastosowaniem starej zasady: oko za oko, ząb za ząb, dupa za........... (nooo..... tu się trochę zagalopowałem, d..... niestety jest za pieniądze lub w ramach wymiany barterowej).
Jeszcze raz wszystkim gratuluje, do zobaczenia na KIMB-ie!!!
Podrawiam!!! + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
No to Iza ma teraz organizację w ZpZ na głowie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki