Bertrand prawie(?) w imieniu nas Wszystkich napisał zapytanie do Admina. Admin odpowiedział. Z mojego punktu widzenia, odpowiedział klarownie i najważniejsze w tym wszystkim jest to, że Forum nie zwija się, tylko dalej trwa. Naturalną rzeczą jest też, że przy okazji różnych rokoszy następują jakieś podziały, występują mowy pochwalne i przedstawiane są racje. Odbywają się mniej lub więcej czytelne próby kaptowania. Stoi za tym różny interes i to też jest naturalne bo każdy człowiek jest inny i jak na razie klonów ludzkich nie ma.
Jest opcja zostania na tym Forum, jest odejście na inne, jest działanie na kilku, jest całkowite odejście w siną dal. Każdy ma swój wybór poparty swoim interesem, przemyśleniami, układami etc...etc...
Czas otworzyć ten ul i zobaczyć co się dzieje na zewnątrz bo wiosna idzie, chciałoby się powiedzieć. I to mówię... napiszcie coś co będzie się z zaciekawieniem czytało, dyskutowało a nie jakieś tam anse personalne.
Mi osobiście tutaj, na tym Forum, z Wami, jest dobrze i tutaj zostaję!
Bieszczady są jedne i pomieszczą kilka obozów, co najwyżej będziemy wspominać i zwiedzać później pozostałości po niektórych.
Nie jestem tutaj aż takim autorytetem by o coś apelować bo to i tak nie ma sensu, nawet gdybym go miał. Krewkość niektórych jest tak silna, że nic i nikt ich nie powstrzyma. Nawet sami z sobą nie mogą dać sobie rady a cóż dopiero ktoś inny.
Czekam więc z nadzieją na okres gdy więcej z Was ruszy wreszcie w góry i coś opisze lub coś sobie przyponi... ale z wędrówek a nie z żółci. I tyle chciałem sobie na wątku technicznym pogadać :)

Zakładki