Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1538

Wątek: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie

Wspólnie z Wojtkiem1121 namawiamy Was do uczestnictwa w jutrzejszym kampinoskim pieszym rajdzie uczestników Naszego Forum - dn. 14 listopada br. (sobota).

Szczegóły organizacyjne zawiera post nr 479 na 48 str. w tym wątku (trzeba się trochę cofnąć).
    Wejdę dziś na Forum ok. godz. 21-szej i zobaczę, kto się zapisał.
    Na razie chętnymi są tylko Wojtek1121, państwo Miruszowie oraz niżej podpisany z małżonką (5 osób).

Maciejko, a co z Tobą ?
    Będziesz miała nowy plener fotograficzny a także temat do opisania (zauważyłem, że oprócz zamieszczania zdjęć piszesz także b. ciekawą relację z naszej poprzedniej wyprawy dn. 8.XI.).

Do Aleksandry: ta grypa, co Cię dopadła, to świńska, ptasia czy tzw. sezonowa ?
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 13-11-2009 o 08:06
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar maciejka
    Na forum od
    07.2009

Domyślnie Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Wspólnie z Wojtkiem1121 namawiamy Was do uczestnictwa w jutrzejszym kampinoskim pieszym rajdzie uczestników Naszego Forum - dn. 14 listopada br. (sobota).
    Maciejko, a co z Tobą ?
    Przez cały tydzień liczyłam na cud, że sobota mi się zwolni i będę mogła z Wami pójść. Niestety z wielkim żalem muszę zrezygnować z tej wycieczki, mając świadomość, że wiele tracę. Proszę o zrozumienie i życzę miłego wędrowania! Pozdrowienia dla wszystkich!
    Natomiast mam wolną przyszłą sobotę (jeśli się nic nie zmieni).

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie

Jak mawiają tutejsi, "jest propozycja", żeby spotkać się przy piwie w sobotę za tydzień. Dzień nietypowy, ale w stolycy ma zagościć Kobieta, na dodatek Bieszczadzka

Czy widzimy się standardowo w CK Oberży o 18.00, czy są inne propozycje odnośnie miejsca i czasu? Osobiście wolałbym później (może 20?), bo w weekendy pracuję, ale jak będę znał szczegóły wcześniej, to się bez problemu dostosuję.

Przy okazji - ze względu na robo nie uczestniczę w niedzielnych wyprawach kampinosko-stałobywalczych, nad czym ubolewam

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Jak mawiają tutejsi, "jest propozycja", żeby spotkać się przy piwie w sobotę za tydzień. Dzień nietypowy, ale w stolycy ma zagościć Kobieta, na dodatek Bieszczadzka

Czy widzimy się standardowo w CK Oberży o 18.00, czy są inne propozycje odnośnie miejsca i czasu? Osobiście wolałbym później (może 20?), bo w weekendy pracuję, ale jak będę znał szczegóły wcześniej, to się bez problemu dostosuję.
    A czemu akurat tam? Jest tyle fajnych knajp to akurat taki lokal... Byłam tam kiedyś i... powiedziałam sobie że więcej nie pójdę.
    Na prawdę są bardzo fajne klimatyczne knajpki, wiem że na Pragę Was nie namówię... choć wiele tracicie, ale przynajmniej wybierzcie coś takiego gdzie jak się wchodzi to nie ma się ochoty od razu wyjść...
    W sumie to już dużo bardziej lubiłam tawernę....

A co do SB to się nie dziwię, że po spacerku to ma ochotę tylko na jedno... czasem dwa )) -> oczywiście piwka

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)