Pokaż wyniki od 1 do 10 z 99

Wątek: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez piskal Zobacz posta

I jeszcze do Buby
    Jeśli komuś nie w smak wzrost ruchu samochodowego, to ma niszczyć znaki drogowe?

znaki drogowe, tzn wieksozsc z nich jednak sluzy utrzymaniu bezpieczenstwa na drodze, jak ktos zdejmie "niebezpieczny zakret" albo "zakaz wjazdu" , ograniczenia predkosci, moze to w wywolac jakis grozny wypadek.. co innego znak informacyjny, ze gdzies jest knajpa czy hotel- tych jak dla mnie mogloby nie byc..zawsze mozna dopytac..

tabliczki dojazdowe w gory? i ich by moglo nie byc.. z mapa i umiejetnoscia mowienia mozna sobie dac rade i bez tego..

jesli chodzi o ta sciezke w dolinie sanu- mam wrazenie ze nie byl to klasyczny wandal- taki by polamal slupki, podeptal tablice i zostawil wszystko rozwloczone.. ten , o ile dobrze zrozumialam zostawil po sobie porzadek, zamaskowal slady.. on uprzatnal doline... usunal akt wandalizmu innych.. wandalizm to widac rzecz wzgledna.. jak ktos postawi w dolinie stara pralke, kanape czy kopczyk gruzu to wandal- jak postawi tablice z zyciorysem swietej kunegundy czy cyklu rozmnazania padalca - to juz nie... jak ktos namaluje na drzewie, murze, zabytku serce i napisze "kocham jolke" to wandal- jak wymaluje kolorowe paski- to ma spoleczne przyzwolenie.. wszystko jest wzgledne- ale "racje" ma zawsze ten za ktorym stoi wiekszosc...i kasa..
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Domyślnie Odp: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    serce i napisze "kocham jolke" to wandal- jak wymaluje kolorowe paski- to ma spoleczne przyzwolenie.. wszystko jest wzgledne- ale "racje" ma zawsze ten za ktorym stoi wiekszosc...i kasa..
    Mogę Was poznać;-)

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    wandalizm to widac rzecz wzgledna.. jak ktos postawi w dolinie stara pralke, kanape czy kopczyk gruzu to wandal- jak postawi tablice z zyciorysem swietej kunegundy czy cyklu rozmnazania padalca - to juz nie... jak ktos namaluje na drzewie, murze, zabytku serce i napisze "kocham jolke" to wandal- jak wymaluje kolorowe paski- to ma spoleczne przyzwolenie.. wszystko jest wzgledne- ale "racje" ma zawsze ten za ktorym stoi wiekszosc...i kasa..
    Brawo, Buba. Świetnie odpowiedziałaś. Zaczynam Cię rozumieć.

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

...ooo.. Buba... co racja to racja... Wandali Ci u nas dostatek... wsadzają jakieś tabliczki, znaczki..słupki... tylko szpeci krajobraz... do tego jeszcze te krzyże na szczytach.. fuj..

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)