są tak podobne... :) Berdo
ale zaraz zaraz... to w takim razie nie jest linia Mołotowa...?
są tak podobne... :) Berdo
ale zaraz zaraz... to w takim razie nie jest linia Mołotowa...?
Ja tam się nie znam, ale tak mnie zmobilizowałeś że zajrzałem do wikipedii a tam napisali:"...W Przemyskim Rejonie Umocnionym główną linię obrony na odcinku Przemyśl-Bachów i Olchowce-Myczkowce oparto bezpośrednio o San, wiele obiektów lokalizując w odległości nie większej niż 100 m od rzeki. Wykorzystano w ten sposób rzekę jako doskonałą obronę przeciwpancerną, a przez wzniesienie umocnień, także trudną do pokonania dla piechoty." A w innej części, że ciągnęła się do Soliny. Więc prawie mi się udało :) - a że po drugiej stronie i ciut wyżej to sygnalizowałem. A teraz to mnie tu nie stresuj, tylko strzelaj gola do bramki!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Piękny, pomnikowy okaz dębu w zaniedbanym parku podworskim w Berezce. Stadion powstał w miejscu nieistniejącego dworu.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Niedługo nie będzie go widać... Gdzie leży?
Siedemnasty Kilometrgdzieś koło Priełuk ?
pozdrówka :-)
Hm, nawiązując do podpowiedzi to może gdzieś dolina Smereka - Beskid ?![]()
pozdrówka :-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki