albo iść na całość wykorzystując konekcje polityczne wójtowej i wizytę Premiera w Cisnej aby ustanowić pełnomocnika rządu ds. zakapiorstwa!
albo iść na całość wykorzystując konekcje polityczne wójtowej i wizytę Premiera w Cisnej aby ustanowić pełnomocnika rządu ds. zakapiorstwa!
No i trzeba pamiętać, że nie ma zakapiorstwa bez wizyty w programie u pewnego redaktora z TV Rzeszów.
http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...
....łuuuuuuuup i bęc...na zdrowie...tak koniecznie u tego redaktora popularnej stacji TV Rzeszów....każdy zakapior teraz posiada telewizor i hot spot w domu typu blue barakowóz na stacją kolejki w Cisnej....usunięty kiedyś przez władze miejscowe (wójtowa) ze względu na szerzenie zgorszenia duzym natężeniem zakapiorstwa w trakcie spozywania Beczki Wiśni ....
A dostanie jeszcze w Cisnej uczciwe szkło z plastikowym korkiem czy sam plastik Smaki Lasu z Pektowinu Jaslo ?Zakapior powinien sam produkować , i sprzedawać turysta jako nalewka zakapiora z dodatkiem szaleju i białym robakiem w środku (oczywiście w bankach po ukraińskiej ropie ) :)
woodcraft is life craft
z białym robakiem to tequila, a właściwie wódka mescalo...a robaki są dla wykańczającego butelkę, ale zakapior wiem, że nie pogardzi kilkuletnią mescalo, co sam przetestowałem.....w pewnym pawulonie w Cisnej
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ale fajny wątek :rotfl:
pozdrówka :-)
kurcza niech ktoś napisze dobry artykuł o Warszawskiej dziczy wielkiego miasta , chętnie poczytam , bo bieszczadzka sie skończyła wraz z plaga domków do wynajęcia
ps tequile pija mięczaki, wypić spiryt z banki po ropie to jest przygoda dla zakapiora
woodcraft is life craft
mięczaki to są w butelce.....to kto tu pił ostatnio spiryt miejscowy? może nie z beczki po ropie bo po tym czkawka o smaku stacji benzynowej pewnie jest....
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki