A gdzie można dowiedzieć się kto jest właścicielem i jakiś kontakt do niego uzyskac ?
Może ktoś z forum zna tę osobę ?
A gdzie można dowiedzieć się kto jest właścicielem i jakiś kontakt do niego uzyskac ?
Może ktoś z forum zna tę osobę ?
Wszyscy w okolicy go znają. Skontaktuj się z Dorotą i wszystko będziesz wiedział.A gdzie można dowiedzieć się kto jest właścicielem
Uprzejma prośba - jeśli ktoś będzie w okolicy albo ma stosowne namiary, niech porozmawia z właścicielem i delikatnie wybada, jakie ma plany względem budy. To, że w nią nie inwestuje, nie znaczy, że chce się pozbyć :)
O ile wiem cena ziemi w Dwerniku jest dosyć wyśrubowana. Ale może uda się negocjować.
Pamiętam projekty nowego właścicela "Piekiełka" (tego z przed paru lat) - miał tu powstać jakiś straszny gargamel kilkupiętrowy.
Najwyraźniej widać, że gość porzucił na szczęście te plany. Może czeka na lepsze czasy.
Niestety w tym roku już nie będzie mi dane pojechać do Dwernika, ale mam nadzieję, że ktoś z Forumowiczów obada sprawę i "Piekiełko" uda się ocalić.
Ze swojej strony deklaruję finansową pomoc przy ewentualnej zbiórce pieniędzy na ten cel.
Ostatnio edytowane przez Hero ; 09-09-2011 o 16:08
Trochę czasu minęło, a mi się akurat temat przypomniał. Coś nowego wiadomo ? Piekiełko nadal trwa w swoim stanie ?
W jakim stanie ?
Parę dni temu nagonka podczas Polowania 1.0 zahaczyła swym ogonem o Piekiełko,
ale wyrastające chaszcze nie zachęcały do dłuższego popasu.
Czy wiadomo co się dzieje aktualnie z Piekiełkiem w Dwerniku....?![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
W połowie sierpnia nie działo się zupełnie nic.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)