"jerona dziołcha nie ma tak lekko..."
Każdy by tak chciał,...no,...miodzio... spijać i jeszcze kefirkiem zapijać ...nowe "jestestwo" .
Zgłaszam protest ,nie można tak sobie zmieniać obywatelstwa i przynależności około-ogniskowej.
Sonka musi zostać Sonką ,
a nie żadnym np. wilkiem, skrzatem itd.(Lucy (Phere )nakaże być komarem...to biedactwo zostanie :( ,przeciwstawianie się ...toż to najkrótsza droga do kotła...)
To jest działanie nie fair !!!
Jeżeli jaśnie wielmożna moderacja wyda zezwolenie .. to ...ja też tak chcę .
Upiorę podkoszulek na ramionkach , tak, ten w siateczkę...zaceruję białe skarpetki frotte i przyjmę sobie nowe obywatelstwo i nazwisko...np: -Szara Wilczyca- albo ...-Hojnie Obdarzona Foczka- .
Obiecuję pisywać tylko do wątków powiązanych z prozą i poezją... no może czasami mnie poniesie i popiszę o zakapiorowatym żywocie -co dla mnie oznacza to samo ( lubię mistycznych kowbojów :) )
.hi,hi,hi.
Jeżeli Sonka zniknie z forum,i pójdzie do ognia Lucy (phere ???) to będziemy wszyscy winni jej kary...tak jak tu równo stoimy .
A z kolegami Mefisto (phera ???) to już nie przelewki.
Więc korzystając z tego ,że mam klawiaturę pod palcyma ,ośmielam się zaproponować... Komitet Obrony pt: -Dojo Upoważnia Prowincjuszom Antycypować...
Kto jest za ,palec w górę ,kto przeciw ,a ssssiooo!
Aaaa sioo na połoniny i w bezlistne lasy,aaa... sioo!
(Asiu 999-nie bierz tego ,powyższego do siebie :) )
o !!!
Sonka nie opuszczaj forumu, nie !!!
Bazylku,a ty byś już się wstydził ...wiesz...tak ...męczyć niewiastę-niebogą,...sam sobie pogrzeb w ognisku Lucy(phere)...tam takich ,jak my ,to wiesz...i ...to bez kefirku.
Marcowy-bądź wyrozumiały dla szczura ściekowego ,jakim jestem,rozumiem,że dla rasowego ,pręgowanego -apartamentowego kota to raczej...świat nieznany i prowincjonalny.
aaaaa...bez maceracji...to dla kolegi dzień stracony ...co...?
sługa uniżony (jeszcze ) pierogowy
(Bazylku,dobry był koncert Brygady Kryzys na trójce...dobry...! )

Odpowiedz z cytatem