Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Ogniomistrz Kaleń

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006

Domyślnie Odp: "Łuny w Bieszczadach"-J.Gerhard pierwowzór literacki filmu "Ogniomistrz Kaleń".

Joorgowi odpowiedź. Nie,nie licze na IV RP. Kaczyzm to kleronacjonalistyczna parodia państwa,a kaczyści to zbiorowa parodia polityków osmieszająca Polskę. Istotą kaczyzmu jest dążenie do uchwycenia prywatnej dyktatury nad "ludem" i państwem,nic więcej.Ale to może byc groźne. Jak ich wojny teczkowe nurzajace ludzi w rynsztokach,czy nowy patron kraju,niejaki Rydzyk.

Bieszczadnik Awatar robines
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    dziura w Beskidzie Małym

Domyślnie Odp: "Łuny w Bieszczadach"-J.Gerhard pierwowzór literacki filmu "Ogniomistrz Kaleń".

Cytat Zamieszczone przez Juraj Zobacz posta
    Joorgowi odpowiedź. Nie,nie licze na IV RP. Kaczyzm to kleronacjonalistyczna parodia państwa,a kaczyści to zbiorowa parodia polityków osmieszająca Polskę. Istotą kaczyzmu jest dążenie do uchwycenia prywatnej dyktatury nad "ludem" i państwem,nic więcej.Ale to może byc groźne. Jak ich wojny teczkowe nurzajace ludzi w rynsztokach,czy nowy patron kraju,niejaki Rydzyk.
    Bardziej od tego jak Ty to nazywasz kaczyzmu śmieszą mnie Twoje teksty. Facet jesteś naprawdę niezły... Chciaż tak z drugiej strony to nie wiem czy mam się śmiac,czy płakac?!
    Ostatnio edytowane przez robines ; 17-12-2006 o 14:26
    Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)