Strona 19 z 91 PierwszyPierwszy ... 9 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 29 69 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 906

Wątek: Beda strzelac do wilków

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Domyślnie Odp: Beda strzelac do wilków

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Tym razem ja pozwolę sobie podzilić Twoje poglądy, z jedną małą uwagą.
    Jakoś nie mogę uwierzyć że Lucyny nie będzie. To już prędzej Bieszczady znikną, chyba że Lucyna nadal będzie je promować z takim zapałem z jakim promuje siebie! Pozdrawiam!
    Bieszczady żadnej promocji, uważam, nie potrzebują, potrzebuje jej KTOŚ, pozdro wzajemne

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Tym razem ja pozwolę sobie podzilić Twoje poglądy, z jedną małą uwagą.
    Jakoś nie mogę uwierzyć że Lucyny nie będzie. To już prędzej Bieszczady znikną, chyba że Lucyna nadal będzie je promować z takim zapałem z jakim promuje siebie! Pozdrawiam!
    Jakież to ludzkie. Nie mogę znaleźć merytorycznego argumentu więc muszę posłużyć się czymś innym. Najlepiej osobisty przytyk lub tak od razy dołożyć. Widzisz jestem produktem turystycznym w fazie wstępnego wejścia na rynek Acha przygotowuję też kampanię promocyjną Grupy Bieszczady i "występy na forum" to jej zasadnicza część. Może nawet uda mi się pozyskać w ten sposób kienta.
    Jeszcze jedno Pastorze. Znasz zapewne słowa po efektach ich poznacie.

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

Prominent z jednej albo drugiej obcji zawsze będzie prominentem. I obaj diabła warci. Niech swoje brudne łapska z daleka trzymają od Parków.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez chris Zobacz posta
    Bieszczady żadnej promocji, uważam, nie potrzebują, potrzebuje jej KTOŚ, pozdro wzajemne
    No cóż pogłębiona analiza. Cieszę się bardzo, że wreszcie na forum zapanowała zgoda.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Pastor napisał:
    W Polsce wilk ma obecnie status podobny do statusu zomowca za poprzedniego ustroju. Zomowiec też atakował bezczelnie,brutalnie, też dyszał żądzą mordu i był całkowicie bezkarny.
    Z całym szacunkiem ale pamiętam zomoli,mieszkałem za komuny w Nowej Hucie i swoje lata mam,znam też smak zomowskiej pały,więc twierdzę że chyba pomyliłeś wilka z Kubą Rozpruwaczem.Może nawet nie wiesz jak wilk wygląda skoro powielasz bzdurne przesądy."Dyszący żądzą mordu" może być człowiek a nie wilk,który jest drapieżnikiem,poluje po to by przeżyć.Gdzieś na forum opisywałem jak to "goniły" mnie wilki,nie widziałem żadnej żądzy u nich tylko chęć zbadania czy jestem już "dobry" do skosztowania . Ujmę sprawę od innej strony:płacę podatki,mam więc prawo wyrażać w różny sposób np pisząc na tym forum,oddziaływać na opinię publiczną na co forsa z moich podatków powinna być wydana.I otóż wolę by ministertswo ochrony środowiska zapłaciło za szkody krwiożerczych, wilczych bestii niż żeby rząd dopłacał do nierentownych upraw czy hodowli rolniczych.A Tobie nie odmawiam zdania dokładnie przeciwnego,proszę tylko używaj argumentów a nie przesądów.
    Pozdrav

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Lucyna gonisz w piętkę. Chcesz promować coś, co jest znane koneserom. Dla kogo? Dla większej liczby potencjalnych koneserów. Jednocześnie litujesz się nad przeinwestowaniem, oj biedne góry, zadeptaniem ich, yakkieee one biedneee te oneeeee, chcesz coś kompleksowo itp zagospodarowac. Nieee kumam, co piszesz. Chyba za wiele kursów Tobie, a mnie za maaaaaaaooooooo )

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    No cóż pogłębiona analiza. Cieszę się bardzo, że wreszcie na forum zapanowała zgoda.
    Ja myślę że bardzo pogłębiona. Taka prosta, że aż trudna. ))

lucyna
    Guest

Gonię w piętkę. Fakt. W związku z tym, że ta dyskusja zupełnie zboczyła z głównego tematu proponuję aby posty te łącznie z moimi wylądowały w koszu. No cóż poziom wzbił się na wyżyny.

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez DUCHPRZESZŁOŚCI Zobacz posta
    Prominent z jednej albo drugiej obcji zawsze będzie prominentem. I obaj diabła warci. Niech swoje brudne łapska z daleka trzymają od Parków.
    Jasne, żal mi było, tylko nie wiem jakoś czego, ale żal, gdy wędrowałem ku Opołonkowi i widziałem ambony, kiedyś dla Warszawki i teraz dla Warszawki i przecudnych napitych ministrów etc. Wtedy i dziś to samo.

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Gonię w piętkę. Fakt. W związku z tym, że ta dyskusja zupełnie zboczyła z głównego tematu proponuję aby posty te łącznie z moimi wylądowały w koszu. No cóż poziom wzbił się na wyżyny.
    Dodaj - bieszczadzkie wyżyny

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)