Myślę, że baran jest jak najbardziej aktualny pod warunkiem, że ktoś to wcześniej uzgodni z właścicielem. Barana jak wiecie nie robi się w 2 godz. Jest to dość długi proces by dobrze smakował. Jedynie wilki w tym temacie mają mniejsze wymagania.
Nie chce się powtarzać, być może rok temu już o tym pisałem ale nie będę teraz przewalał tych wszystkich postów.
Koordynator powinien już być przed głosowaniem.
Padają propozycje miejsc, dyskusja, przepychanki a nikt nawet nie skontaktował się z najbardziej zainteresowanymi (właścicielami obiektów) czy chcą aby taki zlot się u nich odbył, czy w tym terminie jest to realne bo mogą mieć wtedy akurat jakąś dużą grupę i będzie to niemożliwe. Część z tych osób przegląda forum i się dziwi że nikt nie pyta się o ich zdanie a chyba by jednak wypadało.
To trochę tak jak bym zebrał z 10 osób i zadzwonił np do Dertego, że za tydzien robimy u niego imprezę bo tak zagłosowaliśmy.
W ankiecie padł nawet "Brzeziniak" jak to zobaczyłem to mało nie padłem ze śmiechu. Nie chciałbym tu w jakiś sposób obrazić Pana Banaszka (własciciela) ale z tego co się orientuję jest on nastawiony na całkiem innego klienta i daje głowę, że już po pierwszych godzinach obradowania przepędził by nas na cztery wiatry.
To tyle moich uwag na KIMBie bede na 99 % Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem