Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Może nie co dzień a co drugi albo co trzeci.
A jak było w zeszłym roku? Byli tacy, co nie dotarli do Smolnika, bo pojechali do UG. Jeszcze jedno głosowanie można zrobić. Tylko czy ono przekona tych co chcą koniecznie Sękowiec, aby przyjechać do UG? Osobiście wątpię.
Wydaje mi się, ze duża część uczestników przyjedzie na dłużej niz 2-3 dni, np. my przyjeżdżamy na 10 dni. Powstaje wiec pytanie czy zakwaterować się na cały ten czas w jednym miejscu (tam gdzie KIMB) czy przenieść się gdzie indziej. Daty mamy już ustalone (urlopy) - przyjazd w Bieszczady 14/5 a wyjazd 24/5. Tak wiec 10 noclegów rozdzielamy na 3 etapy: 4 + 3 + 3.
W niedzielę wieczorem sytuacja była jasna. Etap 2 został zaklepany. Skontaktowaliśmy się z uczestnikami forum, których znamy i lubimy. Ustaliliśmy wspólnie miejsce zakwaterowania w UG i zaczęliśmy rozmowy o tym, że może warto byłoby być razem dłużej niż tylko przez czas KIMBu. Stad mój watek "co robimy 21 maja".
Nasza trzyosobowa grupa głosowała na UG, ale do Sękowca też chętnie byśmy chcieli zajrzeć.
Patrzę na ten cyrk i mam już tylko ćwierć tego zapału do wyjazdu na KIMB, który miałem do niedawna. Ciekawe ilu jeszcze się zrazi. Jestem gorącym zwolennikiem Sękowca. ale skoro wybrano UG, to się po prostu podporządkowuję. Sękowiec nie zniknie. Rozpraszanie KIMB-u na 3 części, to też paranoja. Życie przed nami. Za rok możemy w Roztokach balować, a może w Sękowcu. Rok nie wyrok:)
Pan Leszek w UG już o wszystkim wie. Daje salę Matragony, noclegi, żarło, pieczyste z rusztu.
Czy moglibyśmy być INNI niż np panowie z Sejmu? Po prostu przyjąć wynik 'as is' i dalej nie dumać nad nim, a nad błędami, które do niego doprowadziły? Do KIMBu wiele sobie przemyślimy, tam się wypowiemy i OK. Zapewne wypracujemy jakąś dobrą formułę.
W innym wątku już apelowałem o to, ale tu powtórzę: kto uważa, że temat głosowania nad KIMB jest zamknięty, proszę niech przysyła na priv swoje zgłoszenie. Do mnie. Trzeba określić liczbę uczestników w celu zaplanowania najważniejszych spraw.
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki