Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 148

Wątek: Promocja Bieszczadów...

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Promocja Bieszczadów...

Firma producencka skontaktowała się ze mną w sprawie poszukiwania plenerów filmowych. Wskazałam kilka miejsc. W Bieszczadach gościła producentaka i przedstawiciel amerykańskiego producenta. Rzeczywiście skontaktowałam się z p Strzyżewskim. Świadkiem rozmowy pomiędzy producentką, a amerykańskim przedstawicielem była pani Aleksandra Biernat. Po kilku dniach pan Strzyżewski skontaktował się ze mną telefonicznie prosząc abym mu pomogła. Był z ekipą filmowców w dolinie Tworylczyka i niestety nie wiedział, gdzie znajduje się starodrzew. Nie pomogłam mu. Nastepnie rozmawialiśmy w autobusie. Przekonywał mnie abym zmieniła zdanie i mu pomogła skontaktować się z dyr BdPN. Następnie jeszcze dwukrotnie dzwonił abym powiedziała mu, gdzie w pierwszej fazie poszukiwań byliśmy i fotografowaliśmy pozostałości puszczy karpackiej. Nie wiem jakie były potem szczegóły wspólpracy pana Strzyżewskiego z filmowcami.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 21-12-2007 o 17:51

Piękna historia
    Z tego co wiem to zdjęcia były kręcone w Polsce , zdaje się w okolicach Białowieży.

Bieszczadnik Awatar Anyczka20
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Sanok / Dublin

Tak w Białowieży, ale tylko podczas pierwszej części kilka lat temu. W tym roku tylko epizod w płd-zach Polsce, a wsio co miałobyć w Polsce, zostalo nakrecone w Czechach.
    "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,
    Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
    Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."

www.anyczka20.fotosik.pl
    www.youtube.com/Anyczka24

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Anyczka20 Zobacz posta
    Tak w Białowieży, ale tylko podczas pierwszej części kilka lat temu. W tym roku tylko epizod w płd-zach Polsce, a wsio co miałobyć w Polsce, zostalo nakrecone w Czechach.
    Tak.
    Anyczka wraz z Olą poszukiwała ze mną plenerów filmowych. To wtedy zrobiła zdjęcia stada żubrów. Ona także była świadkiem rozmowy pomiędzy mną, a Adminem w autobusie.

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to się stało ,że pomiędzy sałatką śledziową a sałatką śledziową bis wątek zmienil się prywatną polemikę pomiędzy Lucyną a Stachem?

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Cytat Zamieszczone przez Stachu Zobacz posta
    [cd w drugim poście - tekst jest za długi : -)
    Małe OT - poprawiłem limit. Można pisać teraz baaaaaardzo długie posty :)
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar davson
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to się stało ,że pomiędzy sałatką śledziową a sałatką śledziową bis wątek zmienil się prywatną polemikę pomiędzy Lucyną a Stachem?
    To akurat jest proste.Trudno znaleźć wątek bez Lucyny.
    Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...

A propos reklamy wyjazdu na połoninę:
    W myśl nowych przepisów ciężar dowodu przed sądem został przerzucony z konsumenta na przedsiębiorcę. Oznacza to, że nie konsument będzie musiał dowodzić, że przedsiębiorca zrobił coś źle, ale to przedsiębiorca będzie zobligowany dowodzić swojej niewinności.

- To rozwiązanie zdecydowanie zwiększy ochronę konsumenta - mówi dr Arkadiusz Michalak z Kancelarii Sołtysiński, Kawecki & Szlęzak.

- Z reguły konsumentowi jest trudno udowodnić, że dana praktyka wprowadza go w błąd - mówi Izabela Szewczyk, radca prezesa w departamencie polityki konsumenckiej w Urzędzie Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

- Dodatkowo jest on narażony na ponoszenie kosztów związanych z postępowaniem dowodowym, na przykład z przedstawieniem specjalistycznej ekspertyzy - dodaje.

- Przeniesienie ciężaru dowodu ułatwi konsumentom korzystanie z instrumentów ochronnych przewidzianych w ustawie. Może jednak być zachętą do wnoszenia bezzasadnych powództw - mówi Paweł Podrecki, adwokat w Kancelarii Prawnej Traple Konarski Podrecki.
    biznes.onet.pl/5,1459567,prasa.html
    Właśnie dzisiaj przepisy weszły w życie

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Ad.1 Masz odrębne poglądy. Gdybys je głosił podając swoje imię i nazwisko szanowałabym je.
    Ad.2 No nie. To stwierdzenie bardzo mi się podoba. Można napisać na forum, można nagłaśniać sprawę, można szerzyć oszczerstwa na temat parkowców ale nie mozna udac się z nią do prokuratury. (Mówię to do Modów. To nie jest atak personalny na osobę ale ocena postępowania). Moim zdaniem wystąpienie z otwartą przyłpicą wymaga odwagi cywilnej. Jako jedyny posiadasz dowody więc je wykorzystaj.
    Ad.3 Wiesz co miałam dla Was sympatię. Szczególnie jak widziałam, gdy parkowcy, policja, straż ganiali paralotniarzy po całym terenie BdPN. Wg mnie byliście grupą zapaleńców mających pasję. Teraz straciliscie w moich oczach i to bardzo dużo. Nie cierpię tchórzostwa.
    Ad.4 Tak Bieszczady i my wszyscy składamy hołdy Danielowi. W ogóle to nasz pan i władca. Wiesz co? Niedobrze mi się robi. Za mniejsze "przewnienia" niż jazda skuterami po połoninach robiłam mu gigaawantury. Żyję, nic złego mi się nie stało, dobrze prosperuję, konkuruję z nim jak trzeba to i wspólpracuję.
    Człowieku jak wiem, że byłeś u niego w biurze i to nie raz. Obraz pracy w agencji robi wrażenie nawet na gościach bywałych w biznesowym świadku ale nie przesadzajmy. To nie demon tylko młody chłopak.
    No widzę Lucyno że już wszystko o mnie wiesz..... a możesz mi powiedzieć o jakie obrazy Ci chodzi bo chętnie sobie przypomne co tam zmalowałem...

ps. odpowiedz mi dwa pytania:

1.Chronisz przyrodę
    2.Współpracujesz z firmami ,które niszczą przyrodę

odp. Jeśli w obu przypadkach jest wynik pozytywny to ten wątek jest między innymi Tobie.

i nic nie sugeruje poprostu czytałem ze zrozumieniem Twoję posty. Tak jak sobie tego zyczyłaś

a jeszcze jedno.. dowody przestępstwa gdzieś zgubiłem i juz raczej mało pamiętam a wogóle to chyba były sanki a nie skutery .. coś w głowie burczało i wydawało mi się że to skidoo 800 bo zawsze chciałem takiego mieć i sni mi sie co dzień.. ajaj !!!jak ten browar smakował wtedy pod połoninąną

Derty !! policjancie Ty jeden ......ale Cie lubię!!!! stary druchu
    48h dostałem i w końcu się wyspałem.

.................................................. .

obrażam tylko tych , którzy na to zasłużyli! mocno w to wierze

Taki poprostu jestem.
    Jeśli zasłużyłem to mnie wywalcie z tego forum, ale w tym momecie.

proszę!! i dziekuję

freebies. prawdziwy znawca Bieszczadów

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Właśnie dzisiaj przepisy weszły w życie
    Podwójnie fajny dzień:D

Pozdrawiam,
    Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)