No ale chyba informację, kto i kiedy można było zamieścić na tym forum (mogły to zrobić nawet "osoby trzecie"). No chyba że Magurycz już miał wystarczająco rąk do pracy... zresztą nie wnikam. Po prostu szkoda...
No ale chyba informację, kto i kiedy można było zamieścić na tym forum (mogły to zrobić nawet "osoby trzecie"). No chyba że Magurycz już miał wystarczająco rąk do pracy... zresztą nie wnikam. Po prostu szkoda...
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Nie trzeba było być agentem Mosadu żeby dokopać się do informacji o akcji. W wątku podane były linki ( demq ma w swoim profilu link do stronki) - każdy wie gdzie szukać Magurycza- a jak nie wie to za przeproszeniem wpisuje w google i wyszukiwarka sama wyszukuje. Najlepsze jest zaangażowanie po akcji. Ja osobiście czuję się podle i publicznie mówię mea culpa - bo miałam dojechać na weekend a nie udało mi się.Za to ogladam zdjęcia i podziwiam kawal dobrej roboty. A w sierpniu zobaczę na żywo.
Także nie szukajmy problemów.
Pozdrawiam-Gosia.
Lepiej jakby było napisane białe na czarnym. Tu teraz i już. Ja ostatnio wgóle nie miałam czasu otwierać forum a co dopiero szukać linków. Fakt też że przypomniałam sobie o akcji już po fakcie... moja wina.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
No więc właśnie, dowiedzieliśmy się z Malo w ostatnim momencie o akcji kiedy zadzwonił Szymon, w ferworze przygotowań nikt nie umieścił takowej informacji jednak jak zauwazyła Natasha, odszukanie jakiejkolwiek wzmianki na temat akcji stanowić problemu nie powinno. Więcej zdjęć będzie umieszczonych niebawem. Podobnież umieszczę informację co zostało zrobione, ale to jak uda się nam tzn. z Malo wyjechać i zrobić dokładną dokumentację. Narazie musimy zawiesić owy zamiar z racji wspólnie odwlekanych obowiązków domowychPozdrawiam serdecznie
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
W Baligrodzie widać postępy, jestem tam kilka-kilkanaście razy do roku, kiedys może wreszcie z łopatą
Kirkut "powiększa" się, w tych krzaczorach na samym dole chyba cos jeszcze jest?
![]()
Tak Drogi Barnabo, mieszkamy razem z Malo:)
Jak zapewne wiecie Baligród znajduje się na chasydzkim szlaku. Właśnie przeglądam broszurę na ten temat. Zastanawia mnie jedno. Dlaczego Lutowiska nie znalazły się na owym szlaku? Może ktoś na ten temat coś wie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki