Święte oburzenie przez ciebie przemawia. Tak, masz rację władze miejscowe, WOPR, Daniel Wojtas i ja jako osoba promująca www.krainawilka.pl jesteśmy w zmowie. Tworzymy klikę, która niszczy Bieszczady. Rozjeżdża połoniny quadami, nie przestrzega strefy ciszy, kpi z paworządności. A i jeszcze pijemy piwo. Oczywiście w zmowie z nami są pracownicy i rada naukowa parku narodowego, GOPR i WOPR, Dyrekcja Lasów Państwowych itd. Policja i prokuratura jest skorumpowana, jest na naszym garnuszku. Wszystko utrzymujemy w tajemnicy. Na straży prawa stoisz tylko ty. Jako przykładny obywatel przeprowadziłeś śledztwo, którego wyniki podałeś na forum.
Jako koronny na łamanie prawa argument podałeś oczywiście zdjęcia i tekst ze strony Bieszczady Adventure. Przedstawiłeś zdjęcie obrazujące kilka osób płynących motorówką WOPR i drugie, gdzie dobrze bawiący się panowie piją piwo. Twierdzisz iż jesteś żeglarzem, znasz nasz akwen. Nie byłeś nigdy na cyplu Polańczyka, na woprówce. Tam masz cennik i oferte z której korzystamy. I mówię wprost nie interesują mnie twoje zastrzeżenia. WOPR działa zgodnie z prawem. Powiem więcej o ile w tym roku będą nadal chcieli zajmowac sie komercyjnymi rejsami to z miłą chęcią ich polecę. Płącżę dwa w jednym. Ludzie będą dobrze bawili się, a ratownicy zarobią pieniądze na swoją działalność. Wolę dac zarobić WOPR niż jednemu z armatorów. Dla mnie jest bez różnicy czy z grupą płynę kutrem z ratownikami czy Trampem. Jeden i drugi rejs jest świetny, godny polecenia. Nie korzystam chętnie z usług innych armatorów. I nie wmawiaj mi, że robię coś złego.

Odpowiedz z cytatem