ciebie nie stać na nic innego
ciebie nie stać na nic innego
Z tym sraniem w potok to święta prawda, nie wiem czy akurat Lucyna sra w swój bo dużo jeździ po ośrodkach więc może załatwia to tam. Ale wracając do srania większość czasu pomieszkuje w Wolkowyi i tam cała Wołkowyja, Górzanka i Rybne sra i leje w potok. Pół biedy jak to robią sami ale jak letnicy przyjadą to srają 10krotnie więcej. Może nie było by w tym nic dziwnego gdyby srali po cichu (nocą wylewając do rowu) ale srają na legala wystarczy się przejść i popatrzeć na stałe zamontowane rury którymi nadwyżka płynie do rowu. Wieczorem po wsi zapachy unoszą się takie że aż przyjemnie sobie wtedy grilla przed agro rozpalić by zapach spalonej kiełbasy zabił co niektóre niedogodności. Kąpielisko w Wołkowyji już dawno nie funkcjonuje bo sanepid nie dopuszcza. Podobnie jest pewnie w większości miejscowości w Bieszczadach gdzie nie ma kanalizacji. I to chyba większy problem niż jakiś tam wyciąg.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Kąpielisko w Wołkowyji działało w 2008... Boże jakie szczęście że mieszkam w Nowym Zagórzu... nie muszę mieć "wyżótów sómienia".
Temat hipokryzji wraca jak bumerang.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
ale to zdaje się jest inna gmina Wołkowyja i Cisna
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Jorg interes w sralniach jest ale nie od razu tylko na dłuższą metę bo po jakimś czasie turyści będą szukali miejscowości gdzie jest czysta woda. I oleją Wołkowyje czy Zawóz gdzie wszystko do jeziora płynie. Ja bym tam do wody nie wszedł. Więc jest to po prostu sranie do własnego ogródka.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
och a wszystko i tak kończy w Bałtyku. Nie oczekuj, że Prezydent Gdańska zasponsoruje komukolwiek poza swoim terenem jakąkolwiek oczyszczalnię
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)