Orsini, widzę, że nie jest Ci do śmiechu.
A zatem powaznie.
1. W sprawie Lucy i Pawelka rzeczywiście przeholowałem, ale potem się zreflektowałem i oddany głos anulowałem.
2. Jagna oddając swój głos od razu napisała "jak w tym czasie będę w Polsce", co od razu postawiło pod znakiem zapytania ważność Jej głosu. Zważ też, iż napisała to tutaj, nie tylko na Naszym Forum, ale właśnie w odpowiednim wątku poświęconym głosowaniu. Zwróciłem się do Niej z prośbą o doprecyzowanie (wyjaśnienie) tej sprawy, zarówno publicznie, jak i poprzez priv. Nie odpowiedziała w ogóle.
3. Gdyby więc Klopsik też tak sobie "gdybał" oddając swój głos, albo czynił to później w niniejszym wątku tematycznym, to też bym Jego głosu nie uznał. Gdyby to miało miejsce formalnie w tym wątku. Ale nie, On tak się tylko luźnie gdzie indziej wypowiedział (w dodatku raczej nieprecyzyjnie), Ty to podejrzałaś - podsłuchałaś, a następnie "doniosłaś". Wybacz, ale na podstawie "donosów", że "ktoś - coś" nie mam prawa anulować komuś jego głosu.
4. Najlepiej by było, gdyby to sam Zainteresowany (Klopsik) się teraz wypowiedział, oddalając (albo potwierdzając) Twoje wątpliwości. Tu, w tym wątku. Albo do mnie poprzez priv.

Odpowiedz z cytatem