Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
Być może to był bełkot, ale z którego JASNO wynika, że Klopsik do Ustrzyk Górnych nie zamierza przyjechać.
Czym się wieć jego głos różni od głosu Lucyny???że ona nie chciała przyjechać ani do UG, ani do Sękowca???
Ale złamany został TEN SAM punkt regulaminu,.
Głosu Jagny też NIE uznałeś swego czasu.
Więc albo postępujesz tak samo, albo ja się tak nie bawię i zabieram zabawki czy jak to tam szło, bo zapomniałam.
Orsini, widzę, że nie jest Ci do śmiechu.

A zatem powaznie.

1. W sprawie Lucy i Pawelka rzeczywiście przeholowałem, ale potem się zreflektowałem i oddany głos anulowałem.

2. Jagna oddając swój głos od razu napisała "jak w tym czasie będę w Polsce", co od razu postawiło pod znakiem zapytania ważność Jej głosu. Zważ też, iż napisała to tutaj, nie tylko na Naszym Forum, ale właśnie w odpowiednim wątku poświęconym głosowaniu. Zwróciłem się do Niej z prośbą o doprecyzowanie (wyjaśnienie) tej sprawy, zarówno publicznie, jak i poprzez priv. Nie odpowiedziała w ogóle.

3. Gdyby więc Klopsik też tak sobie "gdybał" oddając swój głos, albo czynił to później w niniejszym wątku tematycznym, to też bym Jego głosu nie uznał. Gdyby to miało miejsce formalnie w tym wątku. Ale nie, On tak się tylko luźnie gdzie indziej wypowiedział (w dodatku raczej nieprecyzyjnie), Ty to podejrzałaś - podsłuchałaś, a następnie "doniosłaś". Wybacz, ale na podstawie "donosów", że "ktoś - coś" nie mam prawa anulować komuś jego głosu.

4. Najlepiej by było, gdyby to sam Zainteresowany (Klopsik) się teraz wypowiedział, oddalając (albo potwierdzając) Twoje wątpliwości. Tu, w tym wątku. Albo do mnie poprzez priv.