środkowy kwiatuszek bezbłędnie pokazuje jaka będzie pogoda!!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Od jesieni czuję się w swoim domu stale osowiony, co widać na zdjęciach sprzed dwóch tygodni i tym zrobionym dzisiaj. Jak w ostatnich dniach pojawiło się wreszcie trochę słońca i zaczął topnieć śnieg moje sowy wyszły wreszcie na opalanie na całego i tak się sobie znowu przyglądamy. Szczególne zainteresowanie budzą moje dwa psy, ale są chyba zbyt duże jak na danie dnia. Sowia rodzinka liczy sobie sztuk 5 i chyba dzięki niej wyniosły się z okolicy inne ptaszki.
Ten prawie nieruchomy obrazek (najlepsze jest poranne gramolenie się na swoje stanowiska słoneczne) jest moim najlepszym kanałem telewizyjnym.
JarekBartek
witka, to nie rodzina tylko zimowa koncetracja uszatek...wkrotce pozegnaja Cie niestety i rozleca sie po okolicy....pozdrawiam..sowy tez![]()
Kilka z ostatniego weeku (1 i 2 zdjęcie... sporo tego można było zobaczyć, 3 to kijanki, 4... jakiś ptaszek). :)
Ptaszek - kopciuszek, ciekawe, co on tam zobaczył, chiba, że nie lubi paparazzi, wszak był w trzygwiazdkowym, musi celebryt. :))
Nieźle uchwyciłeś tą jaszczurkę
Przeglądając to forum i zdjęcia, muszę przyznać że Bieszczady w obiektywie pięknie wyglądają. Nie byłem tam nigdy. W przyszłym roku wczasy może w górach, może w Bieszczadach...![]()
Dorcus paralellipipedus
Marcin
www.michalskalba.art.pl
Homo sapiens carpathiensis
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki