Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Chciałem się z wami pożegnać bo za chwilę wyjeżdżam w Bieszczady
    Będę jechał nocą i polno-leśnymi drogami myślę ze za tydzień ,półtora dotrę w Bieszczady
    Dziękuje Włóczykiju za ciepły,pełen mądrych rad list już nie zdarzę odpisać ale na pewno napisze do Ciebie gdy już bedę gotów...pewnie to będzie na wiosnę ,gdy trochę odtaję
    Tak mam raki i nawet czekan zimą bez tego nie dałbym rady
    Proszę was wszystkich! szanujcie Samotnego Włóczykija i pomyślcie nad jego słowami i jego wiedzą...ja widzę w nim nowego Edka Stachure
    Mam też nadzieję ze wraz z takimi osobami jak Sylwek,Włóczykij doczekam czasów ,gdy cały obszar az od Rzeszowa zostanie objęty ochroną i utworzony zostanie największy Park
    Osoby pragnące osiedlać się w Bieszczadach będą poddawana swego rodzaju selekcji i egzaminowi z moralności,etyki i wiedzy tylko w ten sposób można uratować Bieszczad
    No i co najważniejsze zamknąć ruch samochodowy od Leska!! tylko służby i mieszkańcy,reszta konsumentów -niech rusza dupska i idzie z buta ,
    a odciski na nogach nauczą ich pokory i szacunku do Gór
    Wiem też bo na PW mi pisał, ze Sylwek jest już w Bieszczadzie i szacuje populację Puchacza na całym Pogórzu
    Pozdrawiam Cię Sylwku i Ciebie Włóczykiju
    Odezwę się tak szybko jak tylko trochę "odtaję" bo Cała Jaskrawość to jest to co ponad ta "Wisienką" i z tego ciężko powrócić i potrzeba czasu
    Pozdrawiam tych co nie szydzą a którzy zadali sobie trudu by zrozumieć
    Ostatnio edytowane przez człowiek wiatr ; 26-09-2011 o 00:10

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)