Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
(...)
Na pytanie : Jaką potrawę najbardziej lubicie?
odpowiadam : piwo lane
...
Ano! Wiadomo, że piwo przed! Ale zaraz po nim a przed następnym to ja chyba jednak pierogi. Choć waham się z ostatecznym wyborem, gdyż podobnie jak ten rudy skurczybyk, Garfield, uwielbiam też lasagne. I chyba właśnie to zamiłowanie do potraw mącznych przeobraziło mój kaloryfer w gładziutki panel z zaczątkami na bojler. Innymi słowy nie zdążyłem po poprzednim sezonie zimowym wymienić opony na letnią a tu już następny za pasem. Lustrzyca jeszcze mi nie grozi, ale sprawa jest rozwojowa!
Wracając do moich znajomych, to inny kolega, Mariusz, jest szczuplejszy i wyższy od Marcina, ale ma tylko trzy córki. Mimo to, też chciałem mu serdecznie pogratulować! Obaj przez dość długi czas pracowali w branży tzw. komputerowej i być może ma to jakiś związek z całością zagadnienia i tematem wątku. Niestety nie posiadam danych o ilości ich znajomych na fejsie, mało tego, nie wiem nawet czy są tam zalogowani, bo mnie tam nie ma. Jakoś sobie z tym radzę, ale lekko nie jest!
Włączyłem się w tą zażartą dyskusję, gdyż ostatnio się dowiedziałem, że po to jest właśnie forum dyskusyjne, a kto nie chce pisać bloga oraz zostać okrzyknięty hipokrytą powinien zabrać również głos w tak ważkich, stricte bieszczadzkich tematach! Dokładnie już nie pamiętam, o czym jest ten wątek, ale to jest i tak bez znaczenia, gdyż nie życzę sobie, by ten bełkot usunął bartolomeo bądź inny moderator-terminator według własnego widzimisię! Zdecydowanie popieram więc Pierogowego jeśli chodzi o ankietę, ale pod warunkiem, że będzie dołączona do każdego postu (trzy opcje: zostaw, skasuj, przenieś), z zastrzeżeniem, że decydujący głos będzie należał do (taka sonda nr jeden):
1/ Pastora (być może dogmat o nieomylności dałoby się scedować na niższe stopnie hierarchii);
2/ Bartolomeo ( tu już się dowiedzieliśmy, że jest nieomylny, widzimusię i traktuje innych z góry);
3/ takich dwóch, jak ich jedna, co to nie ma ani półtora (w razie czego, będzie na tą trzecią, co się nazywa Misja!)
Jeszcze dodałbym Pierogowego, ale jako sługa uniżony może nie być tak bardzo obiektywny jak trójka powyższych kandydatów.
Do urn! Precz z cenzurą! Niech żyje wolność! Wolność i swoboda!
Wszak:
„Każdy ma prawo do orgazmu,
orgazm to fala entuzjazmu!
Każdy ma prawo do orgazmu,
orgazm wyzwala od marazmu!” (Piotr Bukartyk – Prawo do orgazmu)
PS
Pierwszym moim automobilem był „maluch” ciemno czerwony, a Wy czym się na początku woziliście?

Osu!
Osu-Osu!
Osu-Osu-Osu!