@Bazyl - dziękuję za przypomnienie tej piosenki. Potańczę sobie przy niej zumbę.
@Bazyl - dziękuję za przypomnienie tej piosenki. Potańczę sobie przy niej zumbę.
Ooooo ja też tańczę zumbe, jak nie ma mojego faceta w domu, a kot na zewnątrz się szlaja i nie widzi nikt ;p Nie spodziewałam się po sobie, że taka wciągająca jest :))) Fenks Daddy za przypomnienie Boney M.
Długi nie wchodź na tematy face b(r)ukowe bo Cię zmoderują. Lepiej pogadaj tu z nami na temat..... przykładowo jaka u Was pogoda, jest już śnieg w kraju??? Bo u mnie to jednostajnie..pada a jak nie pada, to za chwilę będzie.
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
coś sie skopiowało 2 razy![]()
Ostatnio edytowane przez Anyczka20 ; 20-11-2012 o 02:04
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
www.anyczka20.fotosik.pl
Tu nie chodzi o to jak mam ustawione powiadomienia, chodziło mi o pokazanie ile wpisów tam się pojawia. Co z tego, że ustawię tak, abym nie miał powiadomień skoro po zalogowaniu się do FB trzeba by te wpisy przeglądnąć. Owszem - nakazu nie ma ale w takim razie po co "siedzieć przy ognisku".
Niektórych emocjonują ilości wpisów/wejść - mnie to nie bawi.
Jak obliczyć powierzchnię ogniska ?, bo na przykład jeśli mamy prostokąt to wystarczy pomnożyć oba boki i już wiemy czy duży jest czy mały.
Ale jak to jest z ogniskiem ?
a może ważniejsza jest kubatura ?
tylko czy współczynnik rozchodzenia się ciepła nie spowoduje deflacji obliczeń ?
Kompletnie nie rozumiem Twoich zarzutów. Ta grupa żyje, rzeczywiście w ciągu godziny może pojawić się i z 50 wpisów. Nadal tak jest, że ze sobą gwarzymy, rozmawiamy. Jesteś niesprawiedliwy, są i rozmowy. Zajrzyj, a sam się przekonasz jak fajnie rozmawiają o lasach czy o zabytkach. Grupa na facebooku jest specyficzna, jest przy naszym forumowym ognisku bardzo dużo fotografów przyrody i to znakomitych. To jest grupa bieszczadzko-przyrodnicza. Są naukowcy, ludzie miejscowi i miłośnicy Bieszczadów z kraju i za całego świata, są nawet politycy. Każdy mówi o tym co mu w duszy gra i to właśnie jest piękne. Oczywiście, dość dużo osób odeszło. Dla mnie jest to normalne, komuś grupa przypadła do serca, a komuś nie. Jest nas 346 osób, nie wiem ilu odeszło, nie wiem także ile osób nas czyta. Mam podgląd z tablicy Lucy na grupę, jak zwykle u nas dużo dzieje się. Jest fajna fotorelacja z Garażu w Cisnej, jest kilka rozmów, są piękne zdjęcia, w tym przyrodnicze. Zapraszam do facebookowej grupy. Nie konkurujemy z Wami, wprost przeciwnie wyrośliśmy w jakimś tam stopniu z tego forum. I z zielonego, to kontynuacja i uzupełnienie.
don Enrico - koniecznie dołącz do obliczeń ilość zużytych drewienek :)
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
A wracając do tematu to może ktoś miałby ochotę poczytać i podpisać się pod petycją
http://www.alert-box.org/petycja/roz...akazujace-gmo/
Zmoderują czy nie zmoderują? hmmm![]()
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki