Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Mieszany widok

diabel-1410
    Guest

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

arturos25-kiedy przeczytałem twój post to jakbym czytał posty Samotnego Włóczykija.Ale wolna wola pisać każdy może co chce o ile nie nawołuje do segregacji rasowej itp.Jednak kiedy czytam lub słyszę że coś jest passe odpowiadam krótko-naucz się mówić i pisać po polsku i wtedy głos zabieraj.A bezmyślne zapożyczanie słów modnych to dla mnie przykład albo nieprzemyślanego zachowania albo głupoty.A o zdobywaniu żywności w stopniu wystarczającym do przeżycia i zachowania kondycji widzę wiesz tyle co ja o balecie.

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2012

Cytat Zamieszczone przez diabel-1410 Zobacz posta
    arturos25-kiedy przeczytałem twój post to jakbym czytał posty Samotnego Włóczykija.Ale wolna wola pisać każdy może co chce o ile nie nawołuje do segregacji rasowej itp.Jednak kiedy czytam lub słyszę że coś jest passe odpowiadam krótko-naucz się mówić i pisać po polsku i wtedy głos zabieraj.A bezmyślne zapożyczanie słów modnych to dla mnie przykład albo nieprzemyślanego zachowania albo głupoty.A o zdobywaniu żywności w stopniu wystarczającym do przeżycia i zachowania kondycji widzę wiesz tyle co ja o balecie.
    To się dobrze składa, bo posty przeciwników zakapiorstwa też są na jedno kopyto, tylko nic z nich nie wynika poza niechęcią autorów i biciem piany. Skąd wiesz jakie mam pojęcie o pozyskiwaniu żywności skoro prawie nic jeszcze na tym forum nie napisałem ? Co do słownictwa to lepiej używać słów francuskich niż ulicznego rynsztokowego slangu angielskiego, bo francuski kojarzy się przynajmniej z jakąś wyższą kulturą.
    Gratuluję dobrze dobranego nick-a :)

Cytat Zamieszczone przez delux Zobacz posta
    Z tymi 10 procentami to Żeś totalnie przesadził, prawdy w ksiązkach jest dużo ,dużo.. więcej ,a że obraz jest przygnębiający? przynajmniej prawdziwy...
    Sądząc z tego co napisał Sylwek, zaczyna się to zmieniać
    Ostatnio edytowane przez arturos25 ; 16-12-2012 o 11:03

Bieszczadnik Awatar delux
    Na forum od
    02.2012
    Rodem z
    piekła,cieleśnie lubuskie, sercem Teleśnica i Terka .

Już dawno w tym temacie się zmieniło na lepsze,ale nie którzy tego nie widzą lub nie chcą zauważyć....bo najłatwiej nam wychodzi krytyka i opluwanie innych!
    Tak być nie może,bo tak być musi...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)