Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 98

Wątek: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Smile Odp: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Ha. Dawno nie byłem tak zintegrowany, jak teraz.

" A co do imprez "integracyjnych" - też się ostatnio przenoszą na Słowację, bo większy i lepszy wybór choćby możliwości narciarskich i kilka świetnych parków wodnych, których u nas nie ma w ogóle.
    Słowacy szybko się zorientowali na co jest popyt."

Powyżej - z postu Basi.

Już nie będziemy musieli - Ojciec Tadeusz wywierci i będziemy się pławić we własnych wodach termalnych

Domyślnie Odp: Turystyka aktywna sznsą czy zagrożeniem?

"G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane ".

Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    Droga wymagająca Pani, jeśli idzie Pani do sklepu i wybiera najtańsze produkty musi się liczyć, że nie są one najwyższej jakości.
    Jeśli chce się mieć tanio to wypocznie się takoż. Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez Jagoda Zobacz posta
    Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    To tak na marginesie: ile w Bieszczadach trzeba zapłacić żeby było czysto?
    Mniej więcej do 25-30zł się nie sprzata - ok. (jak ktoś szuka coś za 25 to pewnie brudas, po co mu sprzątać) tylko czemu na stronach internetowych same superlatywy przy takich i podobnych cenach... Przecież można ludziom napisać zgodnie z prawdą: jaka płaca takie warunki.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Domyślnie Odp: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Czysto powinno być wszędzie - i w zasadzie jest. Ale za 25 zł liczyć na wygody to chyba trzeba być oderwanym od cenowej rzeczywistości.

lucyna
    Guest

"G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane ".

Droga wymagająca Pani, jeśli idzie Pani do sklepu i wybiera najtańsze produkty musi się liczyć, że nie są one najwyższej jakości.
    Czytam i oczom nie wierzę. Na dzień dzisiejszy dobre, czyściutkie ośrodki wypoczynkowe sprzedają zielone szkoły od 45 zł/osobodoba. Nie tylko oferują porządne, czyste pokoje ale także pełne, smaczne wyżywienie -śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, lunchpakiet, obiadokoloacja.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Co do wygód, to się z Jagoda zgadzam, im wyższy standard, tym wyższa cena - wszystko wymaga inwestycji.

Ale czystość, hmm...

Nie znam raczej bieszczadzkich ofert, mam w okolicy własne wyro, ale w Tatrach, czy innych Pieninach wynajmuję łóżka.
    Płacąc 25-30 złotych dostaję łóżko w kilkuosobowym pokoju, bez dodatkowego sprzętu z łazienką. Prysznic czasem bez nawet plastikkowej firanki, ale mi to lotto. TV tyż zazwyczaj nie ma, lodówka ogólnie dostępna, podobnie zaplecze kuchenne.

I tyle w tej cenie powinno być, tyle by wystarczyło.

Ale.

Prysznic od brudu nie powinien być brązowy, łóżka mogą być czyste tak samo pościel. Nie rozpaczałbym z powodu kilku dziurek w prześcieradle, ale plamy, czy smród odpada.

Nie przesadzajmy w żadną stronę.

I czytajmy reklamy, czy oglądajmy tam zamieszczone zdjęcia z przymróżeniem oka.

Pozdrawiam:)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Czytam i oczom nie wierzę. Na dzień dzisiejszy dobre, czyściutkie ośrodki wypoczynkowe sprzedają zielone szkoły od 45 zł/osobodoba. Nie tylko oferują porządne, czyste pokoje ale także pełne, smaczne wyżywienie -śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, lunchpakiet, obiadokoloacja.
    Jasne. Zgadzam się. Tylko osobodoba w ośrodku wypoczynkowym to nie to samo co wypoczynek w "czystym, wygodnym pensjonacie". Prawie. A prawie to wielka różnica.

lucyna
    Guest

Tak, rozumiem. Czystość to główna atrakcja pobytu w pensjonacie.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Co mi kit Jagoda wciskasz ? Gdzie ja pisze że chce po 25zł ?

Czytaj ze zrozumieniem - ja piszę że chcę otrzymać to za co płace - czyli cena ma być adekwatna do jakości .

Na przyszłość: przeczytaj , pomyśl , napisz - bez urazy

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    Ja również nie mogę się nadziwić iż w roku 2001 płaciłam za kwaterę 13zł . a ta sama kwatera bez jakichkolwiek remontów czy modernizacji teraz kosztuje 25 zł .
    Dla przypomnienia. Baz urazy.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)