Pokaż wyniki od 31 do 40 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    Wszyscy pewnie jesteśmy po trochę hipokrytami bo łatwiej usprawiedliwiamy te same zachowania u siebie niz tolerujemy u innych. Jeśli mój samochód no to przecież tylko trochę smrodzi i tylko trochę hałasuje i tylko troche niszczy ale te inne.....toooo.....

Mi w Bieszczadach niczego nie brakuje i nie potrzebuję dodatkowych stymulatorów w postaci jazdy na quadach na krawędzi życia i śmierci czy zapierającego dech w piersiach rzucania siekierą do celu.... jakoś tak mi się po prostu nie chce.... Ja sobie zwyczajnie chodzę, zachwycam się tym co przede mną, nade mną i pod nogami i po prostu cieszę, że jest TO MIEJSCE. Ale wiem, że choćbym nie wiem jak tego nie chciała, to i tak bedą tam inni, którzy zwykłe chodzenie po zwykłej trawie uważają za marnowanie czasu i że przecież trzeba jakoś tak inaczej niż wszyscy, jescze szybciej, jeszcze wyżej, jeszcze bardziej niesamowicie i odlotowo.... mi się chce z tego śmiać ale dla nich taki sens ma wypoczynek i moje zwyczajne chodzenie w zwykłym ubraniu i bez super kompasu czy czegoś tam jeszzce pewnie dla nich też jest śmieszne.
    Więc jeśłi oni i tak tam będą przyjeżdżać to może lepiej, że ktoś to organizuje i chociaż trochę nad tym panuje (a może i nie panuje, nie wiem...)
    Asiu to, że chłopaki z www.krainawilka.pl dewastują szlaki w Bieszczadach to jeden z mitów. Nigdy z czymś takim nie spotkałam się. W ubiegłym roku ktoś kogoś posądził iż wjeżdża skuterami na Połonionę Wetlińską. Na konferencji widziałam jak człowiek z konkurencyjnej wobec Agencjji grupy przewodników pokazywał zdjęcia rzekomych szód spowodowanych przez terenówki Daniela. Tak sie składa, że były to fotografie z szlaku zrywkowego.
    Jeżeli www.krainawilka.pl łamie prawo to gdzie są odpowiednie służby? Gdzie są strażnicy parku, straż leśna, policja, prokurator? Jak to możliwe, że łamiąc prawo obsługują premiera Rzeczpospolitej? Jeździł terenówką. Jak to możliwe, że oznakowane terenówki nie są fotografowane przez miłośników przyrody? Czy każdy kto porusza się po Bieszczadach to osoba obsługiwana przez Agrncję? W prawie każdej ofercie są quady, terenówki.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-01-2009 o 19:21

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)