Marcin oczywiscie racje ma.
Góre kocham,widze ja z domu.A ze 1 kwiecien to pewno mi wybaczycie ze troche nie w temacie watku![]()
Marcin oczywiscie racje ma.
Góre kocham,widze ja z domu.A ze 1 kwiecien to pewno mi wybaczycie ze troche nie w temacie watku![]()
A ja się ucieszyłem, że super zagadka, że jakieś ciekawe ujęcie, a tu masz Babo placek! Na pierwszego kwietnia świetny numer, mało mi mózg nie wyparował :), ale na piętnastego marca?
Skoro już znamy odpowiedź, wróćmy do detali:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czy to aby nie resztki na Zwirze?
Pewnie już było, ale dla przypomnienia:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Mimo, iż jest to przy szlaku, to spotkałem tam misia:
hmm... Komańcza?
Ostatnio edytowane przez Marcin ; 10-07-2011 o 20:19
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki