Na pohybel pismakom, niech do mnie nie dzwoni bo powiem to dosadniej. Ludzie spoza Bieszczad chcą budować schrony turystyczne w tychże gorach ??CIekawe co na to powiedza gminy i nadleśnictwa zapewne zaklaszczą uszami i powiedzą super robimy schrony. Polska jest najh.. ym krajem dla turysty pieszego z plecakiem, afganistan juz jest przyjaźniejszy . Skoro Bieszczady sa coraz droższe to niedługo na Słowacji będzie bardzo dużo polaków bo tam taniej ludzie milsi wodka lepsza jadlo zacne dziewczyny ładniejsze granice przeleci sie moment albo chlopaki z poronina bialki tatrzanskiej przeciagna ludzi w końcu powstają tam kombinaty naraciarskie. To byznesmeni beszczadcy mogą traktować jako moja przepowiednie która spełni sie za około 5 latek.
Mentalności nie zmienię narodowi i nie zamierzam , to ze schronow sie nie buduje świadczy ze miejscowych wali to ze ja jako turysta mogę zamarznąć w zimie, ze jak zmoknę i przemarznę to będę miał gdzie sie wysuszyć; wiec czuje sie świetnie jadąc w gory w których tak dba sie o moje bezpieczeństwo

.Mnie osobiscie to lezy liczba speda...ych tyrystow w nowiuskich goreteksach spotykana w lasach jest rowna zeru i plasuje sie na dobrym poziomie jak dla mnie
.Patrząc tak moim katem nie ma schronów- klopsik nosi namiot,- namiot wazy -klopsik pójdzie gdzie mu sie zechce, BO JEST BIALY DUZY I WOLNY.
Zakładki