Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez kamil.zeglarz Zobacz posta
    Lucyna, jak dla mnie to mozesz sobie umieszczac tysiace linkow reklamowych w swoich postach na forum. To kogo reklamujesz na swojej stronie internetowej jest wylacznie Twoja sprawa i guzik mi do tego. Deklaruj sobie co chcesz, ba umiesc sobie jeszcze kilka linkow. Dalszy ciag Twoich wywodow na temat wspolpracy czy tez jej braku z takich czy innych przyczn jest poprostu zenujacy i nie ma zwiazku z watkiem, pominmy go. Ale nie obrazaj innych nazywajac ich idiotami, ludzmi drugiego, trzeciego... rzedu. To forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. Ma na nim prawo pisac zarowno osoba, ktora ma na swoim koncie kilkanascie postow jak i ta majaca ich kilkaset. Okaz tez szacunek dla przyrody bieszczadzkiej i nie propaguj (promuj - to Twoje ulubione slowo) jej dewastacji. Bo to co robicie ze swiomi kolezkami to kpina. Od poczatku istnienia Zalewu Solinskiego nie wolno uzywac na nim silnikow spalinowych. Dalem Ci jawne dowody tego, ze robicie sobie zarty i kpiny z przepisow, ktore obowiazuje tu od zawsze. Ba jestescie do tego stopnia bezczelni, ze bierzecie za to kase. Za cos czego wam robic NIE WOLNO.

Pozdrawiam, Kamil
    Jankie dowody? Twierdzisz, że byłeś świadkiem łamania prawa. Nie zareagowałeś, nie zgłosiłeś, nic nie zrobiłeś. Po kilku misiącach piszesz na forum górskim post. Wybacz ale skąd mam wiedzieć, że mówisz prawdę. Na zalewie obowiązuje cisza ale są wyjatki od reguły. Ani mi się śni sprawdzać czy doszło do złamamia prawa. Wątpię aby ktokolwiek na podstawie takich dowodów usiłował cokolwiek wyjaśnić. Jako człowiek tak żarliwie broniacy przestrzegania prawa i strefy ciszy następnym razem sięgnij po telefon. Numer na policję znasz.
    Od pilnowania porządku na forum są Admin i Moderatorzy. Nie widzę tu ani jednego wpisu na czerwono lub niebiesko.

PS.
    Dla nie żeglarzy. Można wynając kuter WOPR. Sama kilkakrotnie to robiłam. W ten sposób ratownicy zarabiają m.in na paliwo. Armatorzy: Biała Flota, Tramp, Czajka mają możliwośc korzystania z silnika. Takich wyjątków jest jeszcze kilka.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 04-02-2009 o 17:01

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)