Na razie nie![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Teraz pytanie... czy ktoś już chce/planuje/szykuje się wypełnić pustkę jaka powstała, wszak przyroda nie lubi pustki?Chociaż patrząc na konsekwencje... hmmm.
Reconie1! Część tej pustki możesz spokojnie wypełnić Ty, ponieważ od pewnego czasu bywasz na Forum służbowo.
Ja mogę poprowadzić merytoryczną dyskusję o snochactwie, bowiem zwyczaj że ojciec, w zastępstwie syna używa sobie synowej, dosyć mi się podoba (oczywiście czysto teoretycznie,mam tylko córki).
Mogę także wklejać linka do pewnej krainy i znam jednego arcybiskupa (zapewniam że to nie żart).
Mam nadzieję że zgłoszą się inni chętni, w kupie siła jak pisał trzykropek!
Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Myślę,że to nieelegancko dyskutować w ten sposób o kimkolwiek, tym bardziej o Lucynie,która tyle wniosła dla tego forum ( z tego co pamiętam to ok 4000 postów).W tym bardzo mocno udzielała się w Bibliografii,i wielu innych wątkach - jakby nie mówić to bardzo często "napędzała" to forum. Dajcie już spokój temu wszystkiemu, zakończcie tą bezsensowną dyskusję i wyrzućcie ten temat do kosza. Naprawdę "pastwienie się" nad kimś, kto nie ma nawet jak odpisać( musi pisać przez innych), jest nie na miejscu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Misieg ; 21-11-2009 o 22:40
Miałam tu nic nie pisać, no ale...
Misieg - brawo za odwagę i nie wrzucanie kolejnych kamyczków do tej jałowej dyskusji.
A jeśli jeden albo drugi Pan zamiast pisania w tym wątku dla samego pisania i rozkoszowania się tym co napisał napisze coś w tematach "merytorycznych" to ja bedę wdzięczna i z chęcią poczytam.
Może być Pastorze nawet o snochactwie, protestantach w Bieszczadach czy co tam sobie wymyślisz.![]()
Masz racje Asiu. Cały ten wątek jest do d..py. I jeszcze ten fatalny tytuł.
Admin swoje powiedział. Dalsza dyskusja jest jałowa i coraz mniej elegancka.
Regulamin w tej materii jest oczywisty, a próba reanimacji chyba się nie udała.
PS. W ogóle żałuję że się tutaj wypowiedziałem, bo w istocie tzw. sprawa Sz.P. Lucyny jest mi totalnie obojętna. (chodziło mi wyłącznie o respektowanie regulaminu). To ostatni mój post w tej godnej pożałowania sprawie.
Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 21-11-2009 o 23:35 Powód: takie tam .... poprawki
Sapere aude.
Lucyna odeszła definitywnie z tego Forum i ja jednoznacznie wyraziłem swoje zdanie: szkoda!.
Widzę jednak że duch pozostał i nadal jedni drugim chcą dyktować co mają pisać, gdzie mają pisać, straszyć merytoryką, epatować świętym oburzeniem!
Ja piszę to co chcę i tam gdzie chcę. Nie chcę jednak dla nikogo być przeszkodą i zgorszeniem. Nie będę również czekał aż mnie jakaś święta dziewica ponownie nazwie chamem, trollem czy dzieckiem Onetu.
Upominajcie się sami, uwielbiajcie się sami, bawcie się sami!
...................................... Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
PS Kupuje wypał w Żubraczem i zakładam własne Forum!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Recon1 wypowiedział się w sposób, według mnie, wieloznaczny. W jego wypowiedzi nie widzę nic takiego, po czym można stracić do niego sympatię. Dlaczego nie komentujesz wypowiedzi, a piszesz tylko o stracie sympatii do jej autora?
Dodam, że Recon1 jest tak sympatycznym człowiekiem, że trudno mi sobie wyobrazić, co musiałby napisać, abym stracił do niego sympatię.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)