Derty
Szacun za trochę tlenu dla mózgu
Czasem mam takie podejrzenie że nie wszyscy posługują się tą samą logiką,że istnieje jakaś inna,dla mnie niedostępna.Kto wie?
Podziwiam Twoją cierpliwość,jednak z dwoma rzeczami się nie zgadzam.Nie głosowałem na UE,stawiałem na brak quorum,przegrałem,trudno.Ale akurat przyznaję że w sprawach ochrony przyrody UE przyniosła całkiem niezłe rozwiązania.Druga rzecz to taka - może i Phantom jest sybarytą (ja też),ale przecież nie stawiał w kontrapunkcie do chaszczowania zwykłego napicia się piwa w miłym miejscu. Sam bym czasami na luzie podjechał choćby do Soliny czy UG w takim celu,ale się nie da.Całkiem rozumiem o co Phantomowi chodzi.Solina czy UG jest po prostu zbiorem syfiastych baraków,bez klimatu,bez proporcji,bez pomysłu,za to z mega cenami.Chyba pojmujesz różnicę (zostawmy Warnemunde) między przepięknym i miłym,choć ludnym kurortem,jakim jest np Międzygórze (z piwem po 4-6zł) a taką Soliną właśnie?
Dopóki jakiś architekt z prawdziwego zdarzenia nie zaglądnie do Soliny,UG,Cisnej czy Wetliny to będą to zdemolowane przestrzennie dziadowskie grajdoły,tyle że pięknie położone.No future