Pokaż wyniki od 1 do 10 z 142

Wątek: Bieszczady już nie są dzikie?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Bieszczady już nie są dzikie?

Błagam przestań używać niestandardowych czcionek i kolorów. Ten Twój tekst jest prawie nieczytelny.
    W czyim imieniu przemawiasz? Mam wrażenie, że używasz pluralis majestatis.
    Po pierwsze mamy znakomite chleby w Bieszczadach. Z taką różnorodnością wypieków nie spotkasz się nawet w miastach. Polecam kołodziej z piekarni Szelców w Lesku lub chleb z morelami z Sanoka. Conajmnij dobre są chlebki z Baligrodu. Oprócz tego mamy znakomite tradycyjne wędliny z Zagórza czy z Ustrzyk Dolnych.
    Po co schroniska? W każdej wsi jest po kilkanaście gospodarstw agroturystycznych o różnym standardzie. Bez żadnych problemów po jednodniowej wędrówce znadziesz nocleg. W wielu miejscowościach są niecieszące się popularnością schroniska PTSM. Kto czeka na te zadaszone wiaty na szlakach? Ja nie. Jest ich do diabła po szlakach i na miejscach biwakowych. Kto z tego korzysta? Kilka zostanie zmodernizowanych na terenie parku i to wystarczy.
    Ścieżki poza BdPN są przeróżne. Jednego raczej nie można im zarzucić. Braku oznakowania. Raczej nie są konserwowane, część zarośniętych. Poza tym ile tych ścieżek masz na terenie gminy Cisna? Ścieżki są na terenie LP więc najpierw była droga zrywkowa, a później ścieżka.
    I najważniejsze takpięknie mówisz o ochronie przyrody, o nieinwazyjnej turystyce i żądasz wyciagów narciarskich. Dobry, naprawdę dobry przykład świętojebliwości.
    To gmina zajmować się ma gotowaniem? Być może jest źle, być może może być lepiej ale czegoś nie rozumiem. Chcesz barów mlecznych i mac czegoś tam w Bieszczadach?
    Dziwne, bardzo dziwne, non stop jestem na szlakach i poza szlakami ale ani razu nie chciał mnie rozjechać quad. Ani żadnego rowerzysty ani tyż konia.
    Kto ma zatrzymać te tłumy w Polańczyku Wasza Wysokość? Jak ja lubię ten podział. Ja prawdziwy człowiek gór i ta stonka niegodna do wędrowania po górach.
    Wybacz ale to zbiór frazesów i nic więcej i to podlanych wielkomiejskim sosikiem i brakiem znajomości realiów.
    Kuń jaki jest każdy widzi.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 28-12-2008 o 09:25

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)