Ale w Poznaniu parę lat spędziła....
Ale w Poznaniu parę lat spędziła....
bertrand236
Nie było.
1. Do następnego powitania.
2.o ile Was znam to ów Kolega także niedługo pojawi się na łamach naszego forum.
3. Ktoś Cię zdezinformował. Mnie szkolono, a ja jak wiesz jestem z kursu Staszka Sieradzkiego, że słuchanie innych przewodników, a przede wszystkim rozmowa z nimi to podwaliny naszego światka.
4. Na fotki czekam.
Ad. PS1 A chciałeś.Cerkiew tak Cię zachwyciła, cenna ikona zafascynowała, że celowo zostawiłeś fanty. Za wszelką cenę chcesz tam wrócić.
Ad. PS2 Tak, przekomicznie to wyglądało. Musisz jednak przyznać, że miano mistrza dmuchacza powinien dostać Topek. (Panowie leśnicy znakomicie przygotowali duże miejsce pod ognisko. Jest otoczone wieńcem z kamieni) Topek położył się i skutecznie rozdmuchał ogień.
Pytam się Go:
byłeś w harcerstwie.
-Ja nie ale moja mama tak.
Ad. PS.3 Janusz był pełen podziwu.
Czas na fot. , marne bo marne ale myślę ,że oddadzą urok "wypadu"
1.Piękna i zawsze fascynująca
2.Czarna , kolumny cerkwi
3.Dzwony
4.szczegół ..cerkwi
5.Uroki Doliny
5..cd
6.tak sobie...."polatać "
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
cd.
7.Nunex forsuje potoki
8.jak tu przejść
9.no i już po drugiej stronie
9.normalnie jak w tartaku , a drzewo ma chyba z 3 m obwodu
10."domek" węża
11.tryskające zródełko
12.a tu wilk ucztował
13. a to następstwo uczty
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
cd2
14.wsród traw , a to przecież 6 grudzień
15.ekipa - zgodnym krokiem
16., 17,wnętrze cerkwi w Leszczowatem..jak marmur
Pozdrawiam Janusz
Dzięki za relację i za zdjęcia
bertrand236
No to i ja zapodaję kilka fotek z tego wyjazdu:
Cerkiew w Równi
Wnętrze cerkwi w Czarnej
Widok na nieistniejącą wieś Krywe
Ruiny cerkwi w Krywem
I cerkiew w oddali...
Iść, ciągle iść...
W stronę Słońca...
Wodne przeprawy - część I
Wodne przeprawy - część II
Wodne przeprawy - część III
Teraz wiem do czego służy Ci aparat.
Piękne Panie, piękne.
Oczywiście także podoba mi się i to bardzo fotorelacja Janusza.
Dziekuję Wam za utrwalenie wspomnień.
Lucyna ,aparat Machoneyowi służy wyłącznie do robienie zdjęć,... uwierz. Też kiedyś podejrzewałem ,że On z "fotoszopa" nie wychodzi, ale się myliłem. Zobaczyłem kiedyś jego zdjęcia bezpośrednio po wykonaniu i zmieniłem zdanie.
ps. są Artyści fotografii i tzw. "detalicy",dlatego ja lubię robić zdjęcia odchodów zwierząt.
![]()
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki