Pokaż wyniki od 1 do 10 z 252

Wątek: Paralotnie nad BPN . cd..

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Paralotnie nad BPN . cd..

Cytat Zamieszczone przez QSQS Zobacz posta
    W prostych słowach już od paru wątków nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania , mydlisz ,kręcisz a twoi współ ziomkowie tzw ekolodzy z Lucyną na czele się nakręcają. Zwracasz mi uwagę na ton dyskusji poczym sprowokowany sam się unosisz. Sugerujesz bym kogoś przeprosił bo racji nie miałem –więc przepraszam.. Póki co raczej bardziej można niż nie można latać . Ciężko ci zrozumieć proste pojęcia bo masz tylko jeden cel i nakaz od „ojca dyrektora’
    Hej,Kuba, a nie mówiłam. Prawda zawsze znadzie drogę do światła dziennego. Nasze współziomkonstwo pod prezesurą "ojca dyrektora" powołane w celu niszczenia szczytnej idei latania na statkach powietrznych nad BdPN zostało zdemaskowane. Na nic się zdały nawet Twoje mydlenie, kręcenie, wyższość intelektualna nad nami.
    Panowie Paralotniarze gratuluję rewolucyjnej czujności! Tak trzymać, a niebo nad wszystkimi obszarami chronionymi będzie Wasze!
    Nakręcony współziomek lucyna

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Paralotnie nad BPN . cd..

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Hej,Kuba, a nie mówiłam. Prawda zawsze znadzie drogę do światła dziennego. Nasze współziomkonstwo pod prezesurą "ojca dyrektora" powołane w celu niszczenia szczytnej idei latania na statkach powietrznych nad BdPN zostało zdemaskowane. Na nic się zdały nawet Twoje mydlenie, kręcenie, wyższość intelektualna nad nami.
    Panowie Paralotniarze gratuluję rewolucyjnej czujności! Tak trzymać, a niebo nad wszystkimi obszarami chronionymi będzie Wasze!
    Nakręcony współziomek lucyna

narazie wygląda na to że to wszystko 'wasze..

ps. podkresl wyraznie do kogo piszesz do mnie czy to paralotniarzy bo to taka róznica jak Ty i ekologia.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)