Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    (...)
    Teraz poza miejscami takimi jak Morskie Oko, Połonina Wetlińska czy Szczeliniec Wielki jest w górach znacznie bardziej pusto niż w tych idealizowanych przez Ciebie latach.
    (...)
    Przesadzasz Basiu z tymi miejscami. W kwietniu miałem Szczeliniec Wielki, Drogę Stu Zakrętów i Błędne Skały wyłącznie dla siebie. Przez cały dzień ani jednego turysty, ani nawet żadnego miejscowego. Dwa lata temu we wrześniu zaliczyłem Połoniny Wetlińską i Caryńską. Na Carycy pustki, na Wetlińskiej dwie osoby przy zejściu do Suchych Rzek. O Morskim Oku sie nie wypowiadam, w Tatrach byłem 15 lat temu i czułem się jak w Warszwskim Metrze w godzinach szczytu.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez DUCHPRZESZŁOŚCI Zobacz posta
    Przesadzasz Basiu z tymi miejscami. W kwietniu miałem Szczeliniec Wielki, Drogę Stu Zakrętów i Błędne Skały wyłącznie dla siebie. Przez cały dzień ani jednego turysty, ani nawet żadnego miejscowego.
    Miałam na myśli tłok w sezonie wycieczek szkolnych czyli miesiące maj - czerwiec.
    Zazwyczaj w kolejce do kasy stoi wtedy kilka wycieczek.

2 lata temu byłam z przyjaciółmi na Wielkim Szczelińcu i w Błędnych Skałach w listopadzie, wtedy było rewelacyjnie pusto, mgła i deszcz ale za to jak bardzo nastrojowo :)

Góry niby te same, a całkiem inne :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)